Hvordan man laver en Polka Dot væggen for et barn

December 2

Hvordan man laver en Polka Dot væggen for et barn

Lyse op dit barns væg med unikke flair ved at tilføje polka prikker. Polka prikker kan bruges i en dreng eller piges værelse. Decals er let at anvende og komme i en række forskellige størrelser og farver. Børn kan hjælpe skabe design og sætter op decals. Når børn bliver ældre og føler, de har brug for en ændring, er polka dot decals let at skræl. En anden mulighed maleri polka prikker på væggen med stenciler eller cirkel skabeloner.

Instruktioner

•Paint dine vægge med baggrundsfarven. Bruge en lavt VOC flad maling, der ikke afgiver giftige dampe. Lad malingen tørre i mindst en uge før du tilføjer mærkater eller maleri prikker på væggen.

•Measure dine vægge ved hjælp af et bånd måle. Design din plan på papir. Hvis ændringer er nødvendige, er det lettere at foretage ændringer på papir i stedet for væggen. Overføre design ved hjælp af kridt på væggen. Kridtet er nemt slettes hvis fejltagelser er lavet. Brug et målebånd og niveau, hvis prikkerne skal være et ensartet design.

Forpakket decals. Du kan finde dem på butikker såsom Target, Walmart eller andre kunst og håndværk butikker, eller du kan købe dem online. (Se ressourcer.) Før du tilføjer klistermærker til vægge, bruge decal som en stencil og skitsere hver prik på væggen med kridt. Hvis du laver en fejl, skal du bruge en fugtig svamp til at slette. Hvis du bruger forskellige farvede prikker, Skriv farven i midten af dot på væggen. Når tilfreds med design på væggene, skræl tilbage ud af decals og placere klistermærker på væggen.

Forpakket halvblank maling hvis maleri prikker på væggene. Find cirkel tallerkner i forskellige størrelser. Hold tallerkner på væggen, og skitsere parabol med kridt til at oprette en cirkel. Brug et målebånd og niveau, hvis der foretrækkes en ensartet polka dot mønster. Skriv farve maling i cirklen, hvis du bruger forskellige farver. Maling inde i cirkler med børste eller svamp. Self selvklæbende cirkel stencils er også en mulighed for at bruge når du maler prikker på væggene.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com