Lemon Juice mug fjernelse

December 2

Lemon Juice mug fjernelse

De miljøbevidste brug "grønne" alternativer for mange kemikalier, herunder rengøringsmidler. Men for de hårdeste rengøring udfordringer såsom udryddelse af skimmel og meldug, fristelsen til at trække ud blegemiddel stadig eksisterer. Modstå denne trang og prøv i stedet en af moder naturs bedste skimmel-dræbere--citronsaft.

Citronsaft

Citronsaft er en naturlig Kim dræber og indeholder cirka 5 procent syre, hvilket gør det både effektive og miljøvenlige i kampen mod skimmel. Citronsaft er også mindre barske og lettere at rengøre end blegemiddel. Dens lugt er mere behageligt end eddike, og det er billigere og nemmere at finde end tea tree olie.

Variationer

Citronsaft er ofte anvendes ufortyndet for avancerede skimmel problemer, men det er også effektiv, når fortyndet eller blandet med andre rengøringsmidler. Fyld en sprayflaske med halv citronsaft og halv vand for en handy skimmel og meldug-drab spray. Citronsaft blandes med salt eller borax vil skabe en antibakteriel pasta, der kan bruges i hele hjemmet. Varme ren eller fortyndet citronsaft kan øge dens effektivitet.

Bruger

Citronsaft vil dræbe skimmel eller meldug på badeforhæng, skrald afhændelse, tekstiler og gulvtæppe. Fugtig kældervægge og badeværelse overflader også reagerer godt på en citron saft behandling. Spray enten ren eller fortyndet citronsaft på overfladen og lad indstillet det til ti minutter før vask overfladen med varmt, sæbevand vand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com