Hvordan man opbygger en stor dam

December 2

Opbygning af en stor dam, normalt anses for mindre end fem hektar, er et projekt, der vil føre til år af nydelse og råd til dig og din familie et godt sted for rekreation. Uanset om du ønsker at designe en ren og klar svømme dam eller en stor bas fiskedam, skal du tage i betragtning de følgende trin i opbygningen af en stor dam.

Instruktioner

•Søge ud en plet på din ejendom hvor der findes vand og vandplanter som cattails, primrose eller willows trives. Enhver form for vådområde vil fungere godt. Tale med din lokale naturressourcer bevarelse service jord undersøgelse for at finde ud af, hvis din jord vil holde vand nok til at støtte en dam økosystem.

•Indstil kræves tilladelser ved at kontakte din bystyret. Grave en dam betragtes som en betydelig byggeprojekt og vil kræve flere tilladelser. Sørg for at tjekke med forsyningsselskaber for underground utilities såsom gas linjer eller telefonitjenester. Kontakt electric company, naturgas leverandør og telefonselskab, før du graver.

• Hvis nødvendigt, grave en test hul med en snegl til søger vand, men husk på, dette kan kræve en tilladelse. Vandstanden i test hul vil svinge afhængig af sæson, men det bør være 2 til 3 fødder fra jordoverfladen. Dække hullet med krydsfiner eller en barriere til at forhindre, at nogen eller noget, falder i hullet. Hvis din test hul giver mere mudder end vand, prøv en anden placering eller bygge en lavvandet Dam for vandfugle.

•Solidify dine mål for typen af dammen du vil bygge. Hvis det er en svømme-dam, grave det 10-15 fødder dyb. En fiskedam bør være udgravet til mindst 15 fod dyb og ikke mere end 20 fod. Bredden af dammen bør ikke stejlere end forholdet 3 til 1 (3 fødder ud for hver 1 fods ned). For rekreative damme er 2-1 skråninger for farligt.

Dyrknings tre udgravning virksomheder i dammen udgravning. Finde ud af om deres tidligere jobs og få en fornemmelse for, hvad slags arbejde de gør. Du vil arbejde med en person, der har din vision i tankerne. Grave dammen baseret på dine specifikationer.

•Plant lokale flora som pickerel ukrudt eller canna liljer omkring dammen for erosion barrierer og shoreline fastholdelse. Indfødte akvatiske planter beskyttelse af personlige oplysninger, definere Dam-plads, og tilføje levesteder og urteagtige mad for dyrelivet.

•Installer sikkerhed skiltning, der informerer alle besøgende på dybden af dammen og placeringer af sikkerhedsudstyr, herunder liv ringe og Spinderne samt hvor en nødtelefon er placeret. Sikkerhedsudstyr kan forhindre utilsigtede dødsfald. Anmeld din homeowner's forsikring om om erstatningsansvar ved at eje en dam vil påvirke din nuværende plan.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com