Hvilken størrelse PVC rør skal bruges til Plumb et hus?

December 3

Hvilken størrelse PVC rør skal bruges til Plumb et hus?

Polyvinylchlorid, eller PVC rør anvendes i en lang række applikationer, herunder hjem VVS. PVC rør fås i forskellige kvaliteter og diametre. Disse faktorer afspejler rør holdbarhed og maksimale vand pres de kan modstå. Forskellige størrelser af PVC rør bruges til plumb et hus, der er baseret på en række faktorer.

Standarder

Hver lokal eller påstå kompetence har generelt, krav til alle typer rør bruges til plumb et hjem. Disse er udarbejdet af American Society for Testing og materialer eller ASTM International. ASTM International skaber standarder for konstruktion og ombygning af boliger, som lokale og statslige jurisdiktioner, pipe producenter og sammenslutninger som VVS-varme-køling Contractors Association frivilligt følge for at sikre sikker og effektiv VVS.

PSI

Pounds per kvadrattomme, eller PSI, er, hvad der bruges til at sætte standarder for maksimal vand eller væske trykket lov til at flytte gennem PVC rør. I mange hjem, er vandtrykket reduceret ved hjælp af en vand trykregulator for at sikre ingen skader til rør, der er installeret i hjemmet. Generelt, vandsystemer i hjem køre mellem 55 og 65 PSI. Til at bestemme PSI i et hjem, kalder det relevante offentlige vandselskabet eller bruge et manometer til at måle vandtrykket.

Tidsplan

PVC rør er også bedømt af rørets tæthed. Jo højere tæthed af røret, jo højere vandtryk røret kan modstå. Hjem VVS systemer kræver generelt tidsplan 40 PVC rør. Andre programmer planlægge såsom industrielle og kommercielle VVS-systemer kan kræve 80 eller 120 PVC rør.

Størrelse

For vand distributionssystemer løber størrelsen af PVC-rør generelt fra ½ - 1 ¼-tommer i diameter. Hovedledningen fra gaden er mellem 3/4 - og 1-tommer i diameter, og forsyningslinjer i hjemmet er ¾-tommer i diameter. Enkelte rør for inventar som dræn, brusere og andre forbindelser er generelt ½-tommer i diameter. Vandtrykket falder for PVC rør, der hæver sig over vandforsyningen linje, så den anden og tredje historie om et hus kan kræve større rørdiametre, ifølge Don Vandervort HomeTips.com.

Overvejelser

Overveje alle aspekter af VVS, før du vælger PVC rør størrelser. Disse overvejelser bør omfatte, vandtryk, tidsplan, størrelsen af hjemmet og den stedlige kompetence VVS koder. Sammen med størrelsen af PVC-rør angive nogle jurisdiktioner hvad primer og opløsningsmiddel kan bruges til at svejse PVC rør--til at inspicere og beskytte miljøet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com