Hvordan man laver keramisk Tile Cleaner

December 4

Keramiske fliser er alle vrede i home decor. Det bliver brugt på gulve, bordplader, vægge og endda køkken tilbage stænk. Det er farverige og alsidige og det bærer ligesom jern. Selv om det har aldrig været vanskeligt at rengøre, gør denne lille opskrift det krat gratis, streak gratis nemt at holde rent og skinnende og ser ud som ny. Du vil ikke bruge noget andet nogensinde igen.!

Instruktioner

•Før brug en forsigtig touch med keramiske fliser. De kan synes som de er uforgængelig, men de virkelig bunden op forholdsvis let og lys overflade ridser gør flise ser gamle og slidte. Aldrig brug vaskning pulver eller andre slibende stoffer på flise, som de vil gøre noget rod. Du kan ikke se det de første par gange du bruger det, men du vil spise væk på overfladen belægning, hver gang du bruger det og forlader lille lys overflade ridser hvor pletter kan indstille og flise kan slides ned.

•Don't bruge noget virkelig kaustisk på fliser af samme grund. Over tid, vil de ødelægge udseendet og liv af keramiske fliser. Du kan tilføje en lille blegemiddel i en spand eller vask fuld af vand, men kun gøre, hvis du virkelig har en rod til at rydde op. Bruge blegemiddel, kun når du skal rense injektionsmørtel og vaske det af godt når du er færdig.

•Mix 1 1/2 gallon af varmt vand fra hanen, 1 1/4 kopper eddike, 1/8 kop citronsaft og bland dem i en spand. Dette er en fantastisk opsamlingsoverførslen løsning for keramiske fliser etager. Bare sørg for at mop er godt opvredet og at moppe vandet forbliver rene. Hvis du ikke holde vandet rent ved at ændre det ofte nok, vil du efterlade en beskidt film på gulvet. Der er ingen grund til at skylle når du rengør med eddike.

•Prøv denne løsning for keramiske fliser tæller toppe. Hæld 1/4 ourth kop eddike, 1 cup ikke-lavtskummende klart ammoniak, 1/4 kop bagepulver i en gallon af varmt vand. Baking soda vil give det lidt mere rengøring handling uden ridser op finish. Sætte på gummihandsker, fordi ammoniak kan spise op dine hænder, udtørring dem frygteligt. Åbn vinduerne og tænd nogen fans, du har for ventilation som ammoniak er også kaustisk at indånde. Bare tørre ned tællere med løsningen og de fleste ting vil komme helt op.

•Rengør beskidte fliser med en slags grødomslag tilgang. Gennemvæd en klud eller håndklæde i løsningen og lægge den på bordplade i 5 eller 10 minutter. Afhente det, vride det ud og re vådt det for næste afsnit. Hvis bordplader er ikke, at snavset, kan du bare bruge dette som en vask til at tørre dem ned.

•Rengør injektionsmørtel på din flise tællere eller hvor som helst det er virkelig beskidt med en opløsning af 4 kopper vand og 1 kop af blegemiddel. Hæld dette i din 1 kvart sprayflaske. Brug gummihandsker, når du bruger blegemiddel og den bedste ventilation kan du som det er grimme ting at trække vejret. Åbne vinduerne, Tænd fans og åbner en dør eller to, hvis du kan, før du starter.

•Spray blegemiddelopløsning på flisen og lad det sidde i tre eller fire minutter. Det vil begynde at rense før du selv rører det. Efter det sad tage din lille børste og let krat fuger mellem fliserne. Når du har gjort alle flise, vaske det med en opløsning af mild skålen vaske og at tage alle de blegemiddel lugt og rester ud. Skyl rigtig godt med en ren klud og rent vand. Injektionsmørtel bør se fantastisk.

Tips & advarsler

  • Altid lade rengøringsløsninger sidde i et par øjeblikke og gøre alt det arbejde, det kan før du gør dit arbejde.
  • Aldrig blande ammoniak og blegemiddel som det giver off en skadelige gas.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com