Min piletræer taber blade

December 4

Min piletræer taber blade

Hundredvis af arter af piletræer (Salix spp.) vokser i hele verden, og 54 af dem er hjemmehørende i Nordamerika. Generelt er piletræer løvfældende træer eller buske, der bærer enkelt skala knopper. Willow træer miste deres blade til en række grunde, og de fleste af dem er ikke alvorlige sundhedsproblemer. Med de passende korrigerende foranstaltninger, kan du gendanne din piletræ til sundhed og forhindre yderligere tab af blade.

Identifikation af arter

For at korrekt pleje til dit træ, skal du først lære den nøjagtige type piletræ, der vokser i din landskab. Hvis du ikke kender arterne af pil, der vokser i din landskab, sende et billede af træet til dit lokale Universitet extension servicecenter. De kan muligvis hjælpe dig med at identificere dit træ og give dig råd til det træ pleje.

Vandforsyning

Mangel på vand kan være en af hovedårsagerne til et piletræ, faldende blade. Tjek dit træ vandforsyning. Hvis du bor i et varmt og tørt område, skal du vand oftere end hvis du bor i et køligere, mere fugtigt område. Vand dybt, indtil du ser vandet lige begyndt at pool på stammen. Unge træer og træer, der har været for nylig plantet muligvis yderligere vand, så tjek jord ofte for at sikre, at det ikke er tørt at røre.

Beskæring

Beskære væk enhver blade, der har olivengrøn spore masserne på ribber. Disse sporer er en sygdom kendt som willow skurv og kan let dræbe unge blade meget hurtigt. Du behøver ikke at behandle blade med et svampemiddel, men så snart du bemærker skurv, beskære de inficerede blade med haven saks til at sikre, at sygdommen ikke spredt sig til sunde blade. Hvis du bemærker en meldug eller gule eller sort pletter på bladene, er disse som regel harmløse sygdomme, der vil forårsage nogle blade drop. Rive alle de nedfaldne blade fra træet og disponere over bladene.

Normal blad Drop

Hvis din piletræ bladene er skiftende farver og falder ud af træet i efteråret, så gå ikke i panik. Dette er den naturlige proces for løvfældende træer og det betyder ikke, at dit træ er syge eller Lidende. Bladene skal returnere sund i foråret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com