Blomstrende planter for direkte sollys

December 5

Blomstrende planter for direkte sollys

Blomstrende planter har brug for nogle sollys til at blomstre, men nogle planter har brug for eller vil overleve og trives i direkte sollys i længere perioder i løbet af dagen. Sol-elskende blomstrende enårige og flerårige planter får brug for lidt mere omhu for at holde jorden fugtig i direkte sollys, men belønningen er farverige blomster.

Daglilje

Daylilies er flerårige blomsterplanter, der har brug for direkte sollys. Planter vil tolerere nogle skygge, men Daglilje foretrækker sol i det meste af dagen. Der er mange sorter af daylilies, hvoraf nogle åbne om aftenen og forblive åben indtil den næste aften. Daglilje blomster giver en bred vifte af farverige blomster, hvoraf nogle er duftende, men blomsterne kun vare en dag. Daylilies skal mindst 1 tommer vand om ugen til at vokse og blomstre.

Miniature roser

Flerårig miniature roser er sol-elskende blomstrende planter, der kræver mindst seks timers direkte sollys om dagen. Miniature roser kan plantes indendørs i en container eller i haven om sommeren. Planter har brug for konsekvent vanding for at holde jorden fugtig, så blomsterne vil blomstre. Roser har en bred vifte af farver, herunder gul, rød, pink, men blå ikke. Miniature roser vokser 3 til 18 inches høj og blomster er omkring 1 til 1 1/2 tommer i diameter.

Petunias

Petunias er årlige blomstrende planter, der trives i direkte sollys. Petunias blomst fra midten af foråret indtil den første frost i år. Blomst farver spænder fra hvid til dyb lilla med nogle producerer lys grønne blomster med pink kanter. Forskellige sorter bærer forskellige størrelse blomster. Graniflora petunias har 3 - 4 tommers diameter blomster og milliflora petunias 1 til 1 1/2-inch diameter blomster. Petunias behøver vand nok til at holde jorden fugtig i vækstsæsonen.

Ivy Geranium

Ivy pelargonier trives i fuld sollys med beskyttelse fra forår temperaturer under 40 grader Fahrenheit og stærk blæst. Selv om ivy geranium gør godt i tørre forhold, skal jorden være fugtig når i fuld sollys at fremme blomstring. Disse planter har mange blomst farver fra hvid til rød. Efterfølgende planten vokser 3 til 4 fod vinstokke, kaskade ned, når det opbevares i en hængende kurv.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com