Hvordan at fastsætte en brudt badekar og bruser Surround

December 6

Hvordan at fastsætte en brudt badekar og bruser Surround

Et brudt og brus surround kan føre til vandskader og problemer med skimmelsvamp. At fjerne din gamle badekar og bruser er dyrt og vanskeligt, og kan medføre rive ud vægge og gulv. Men hvis huller i din gamle badekar og bruser surround er ikke mere end 6 inches lang, og en tomme eller to plan, vil du måske kunne reparere dem selv i stedet at installere nye armaturer.

Revner

Revner og små huller kan repareres med epoxy og glasfiber klud. Det meste af tiden vil du gøre reparation fra toppen, men hvis en lækage er allerede beskadiget loftet nedenfor, overveje at skære et hul gennem undergulvet under det beskadigede område af karret og reparere fra bagsiden. Dette vil reducere mængden af kosmetiske arbejde, der kræves efter reparation er færdig. Før du begynder din reparationer, skal du åbne den oprindelige pause til at skabe nok areal for reparation at holde sig til. Anvende glasfiber harpiks og en hurtig hærdende epoxy til området før du placerer det første lag af glasfiber klud. Gentag, indtil området er fyldt--du skal nok bruge fire eller fem lag. Vaske området med vand, efter gør det muligt at helbrede natten over og derefter slibe overfladen inden påføring af nok ekstra epoxy for at glatte overfladen af reparationen.

Kosmetik

Matche farven på dit badekar og bruser surround og gengiver den glans og tekstur vil give din reparationer et mere professionelt udseende. Gelcoat giver de flotteste resultater, men du skal vide, hvordan man betjener sprøjteudstyr og beskæftige sig med forskellige sikkerhed spørgsmål og dårlige dampe. En anden mulighed består i at stille dine egne pigmenteret epoxy med akryl maling pigment og farve tilsætningsstoffer. En fordel ved hjælp af denne indstilling er, at det kan anvendes samme dag, du er færdig med din reparation. Du kan også bruge badekar og fliser epoxy maling skal gentegnes dit badekar og bruser surround så lille farvevariationer ikke vil være der mærkbar.

Lakering

Stedet for at forsøge for at matche den farve og glans i dit badekar og bruser Omgiv dig, du kan vælge for at have en professionel lakreparationer reglaze dit badekar og bruser, når du er færdig med din reparationer. En professionel lakreparationer bruger flussyre til at opløse den oprindelige glasur og etch overfladen, så den nye finish vil holde ordentligt. Han derefter gælder en fast-tørring epoxy og adskillige lag af en polyurethan finish frakke før polering karret. Lakering en balje koste mellem $200 og $400 på udgivelsestidspunktet.

DIY

Du kan også købe en lakering kit fra din lokale hardware butik, som vil tillade dig at refinish dit badekar og bruser surround dig selv i stedet for at ansætte en professionel. Men disse kits indeholder acetone eller alkohol-bonding agenter i stedet for silan baseret vedhæftning initiativtagerne bruges af professionelle refinishers og de normalt vare ikke meget længe. Ifølge professionel lakreparationer, Mike D. Maddocks, ejer af Maddocks lakering Inc., mislykkes de fleste DIY kits inden for et år for at blive brugt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com