Hvordan til at plante påskelilje pærer i det tidlige forår

December 6

Hvordan til at plante påskelilje pærer i det tidlige forår

Påskeliljer sige "spring" bedre end nogen andre blomst. Hvis du har glemt at plante påskelilje pærer i efteråret, er det stadig muligt at plante dem i slutningen af vinteren eller det tidlige forår. Næsten hver Gartner har opdaget en pose af påskelilje pærer lurer i garagen eller haveskur, når jorden har allerede frosne. Eller foråret kan nærmer sig, og du indser du aldrig købt pærer på alle. Du kan stadig have påskeliljer, hvis du handle hurtigt.

Instruktioner

Sortere pærer

•Undersøg påskelilje pærer. Holde dem, der er fast, buttet og føler tung. Hvis pærer synes at have steder på dem, skræl tilbage et par af papery lag og check for sygdom. Kassér alle pærer, der er blød, blød, eller tørret ud.

•Kontrollér jorden. Er jorden i en hård fryse stat eller bare en frosne skorpe? Pærer er hårdføre; Du kan stadig plante de "glemte" pærer i løbet af januar tø eller når som helst i februar. Hvis det er muligt at plante nu, gå til afsnit 2. Hvis jorden ikke arbejdede på grund af dybfryser vinterforhold, fortsætte til trin 3 nedenfor.

•Chill pærer. Påskeliljer vokser selv om de ikke er kølet, men vil ikke blomstre godt med en chill periode på mindre end 12 uger, men foretrækker 16 uger af temperaturer lavere end 60 grader. Selvom kombinerede køleskab plus jorden chill tid er kun otte til 10 uger, vil du stadig få nogle resultater. Heldigvis, den gennemsnitlige temperatur i et køleskab eller uopvarmet garage anlæg netop nobel. Placere pærer i et løst lukket papirspose eller en mesh pose, således at nogle luft bliver. Ikke vedlægge pærer stramt eller placere i plast, som tilskynder rot. Kontrollere påskelilje pærer med jævne mellemrum for at sikre, at de ikke er i nærheden af fugt eller udsat for kladder.

Plant løgene

•Find et websted, der er solrig og godt drænet. I efteråret, kan påskelilje pærer endda plantes under løvfældende træer, som de fleste af væksten er færdig før træerne er færdig bladre. Til en senere udplantning, men solen er nødvendig for at sikre vækst og blomstrer. Fordi du er plantning i foråret, undgå alt for våde områder, eller bruge højbede.

•Dig huller. Brug en haven gaffel til at løsne jorden. Grave huller til en dybde, der er omkring tre til fire gange højden af pærer. Påskeliljer ser bedst i grupper på tre til 12 eller flere. Da ikke alle pærer kan vokse eller blomstre fra en sen plantning, er det tilrådeligt at plante mindst seks løg pr. hul.

•Sæt, plads og dække pærer. Position pærer, spidse ender, 4 til 6 inches fra hinanden. Returnere jorden forsigtigt i hullet, at holde løg Trenervet. Derefter pat og tryk på jorden i stedet fast. Vand grundigt medmindre du gør en vinter plantning, bryde gennem Jordens skorpe. I tilfælde af frost air ikke vand, men prøv at tryk på jorden mod pærer, så de ikke udsættes for luften. Derefter barkflis med halm eller blade.

•Fertilize let når skuddene kommer ud. Når skud er omkring 4 inches høj, bruge en lav-kvælstof gødning, hvor det første tal er halvdelen eller er lavere end den anden to, som 5 -10-10 pære gødning. Følg pakke retninger at anvende. Kun gøre én gødning ansøgning og holde det en lys. Ikke over befrugte.

•Hold forventninger beskedne for dette år. Du vil have den mest succes med din sent plantning for tidlige påskeliljer sorter, der er godt for naturalizing, ligesom Thalia, Dobbeltbekkasin eller Carlton. De tidlige sorter kan blomstre med de korteste vækstperiode. Midt i sæsonen typer kan mindre succes og eftersæson typer kan have nogle blomster. Da de fleste påskeliljer er hårdføre, er chancer, vil du have en bedre skærm det følgende år, og mindst nogle blomster i år.

•Tillad blade forbliver efter blomster blomstre. Du kan skære ned blomst bestande, men forlade blade til at fodre pæren til næste år. Efter bladene har slået brun, kan de blive fjernet.

Tips & advarsler

  • I det sydlige USA, plante Tazetta eller Jonquilla stammer, som ikke behøver at være nedkølet.
  • For at undgå rådne, ikke befrugte pærer på foråret plantning tid.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com