Problemer med Inground swimmingpooler

December 6

En i-jorden pool kan give mange timers underholdende for dig og din familie. Uanset om poolen er beton, vinyl, glasfiber eller gunite, vil det præsentere problemer af en eller anden. Mens professionel pool vedligeholdelse er altid en mulighed, finde mange boligejere, de kan gøre meget af deres egen i-jorden pool vedligeholdelse.

Rengøring

Rutinemæssig pool rengøring er vigtig for puljens lang tids brug. Hvis rengøring ikke er rutine, kan swimmingpoolen udvikle en række problemer. Det er nødvendigt at fjerne blade og andet snavs så hurtigt som muligt fra en pool, før de blokere pumperne. En lang-håndteres skimmer er et godt redskab. Hvis bladene er på bunden af bassinet, er en rake nødvendigt at forsigtigt stak dem op for fjernelse. For meget vand nuværende kan få dem til at flyde vej. For at mindske problemet med blade, skæres væk enhver træet lemmer at drop blade i poolen. Afskum rundt i kanten af pool klude væk med den passende sæbe til fliser eller vinyl kantning på poolen. Algevækst børster ud med en kost. Regelmæssig brug af en pool vakuum, enten en manuel eller en automatisk skærer ned på behovet for hård skrubning for at fjerne snavs.

Vandbalance

Det er nødvendigt at holde vandbalance korrekt i en swimmingpool. Holde en forsyning af swimming pool kemikalier på hånden til at behandle vandet som nødvendigt. Sikre, at vandet i en swimming pool på 7,2 pH. Hvis det er surt, eller antallet er lavere end 7.2, kan gips overflader og fugning begynder at opløse, så alger et sted at vokse. Hvis pH er for høj, eller alkaline, kalkaflejringer kan begynde at udvikle på væggene. Vandet bliver ofte overskyet så godt. Vand, der er for basisk er ubehageligt at svømme i. Det forårsager brændende øjne og kløende hud. Også sikre, at klor er korrekte eller alger og andre bakterier kan vokse i vand og på pool's overflade. Vandets hårdhed er en anden bekymring. Hvis calcium hårdhed niveau af poolen tester under de ideelle 250 til 350 dele pr. million (ppm), vandet kan etch hårde overflader, som bliver det ætsende. Vand over det ønskede hårdhed niveau forårsager skala til at bygge op, som kan påvirke driften af den swimmingpool udstyr.

Utætheder

Mens det er normalt for vandet til at fordampe fra en pulje, angiver mere end 2 inches af vand tabt i en uges tid en lækage. En undersøgelse omkring ydersiden af poolen og dens udstyr kan afsløre yderligere tegn på vand pooling, hvor det ikke bør findes. Pool lækage kits eller hjemmelavet test sætte en lille mængde af farvet farvestof rundt væggene i poolen. Se, hvor farvestoffet går. Afhængigt af læk, det er muligvis noget boligejer kan reparere, eller den kan kræve tjenestegrene af en professionel.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com