Akku batteriproblemer

December 6

Akku batteriproblemer

Forbrugerne køber ofte en trådløs telefon eller en Akku værktøj tænker det vil være praktisk at bruge, og de kan gøre livet lettere. Dog cordless batteriproblemer er hyppige og kan gøre disse værktøjer yderst ubelejligt i stedet.

Hukommelsestab

Lang sigt overopladning Akku batterier medfører nogle problemer, som gør ikke helt aflade et batteri, derefter sætte det tilbage i at blive opkrævet. Hver af disse misbrug forårsager hukommelse mangler i Akku batterier. Batteriet udvikler en form for "hukommelse", hvis denne adfærd gentages, og vil dø på det punkt, hvor det er genoplades regelmæssigt. Dette medfører en hurtig forværring i akkumulator liv og styrke.

Kolde

Mange Akku batterier opkræve ikke hvis de er kolde. For mennesker, der bruger en trådløs telefon, kolde kan ikke være et problem, men kommer koldt i spil for dem, der bruger elværktøj. Batteripakker til værktøjer skal holdes indendørs og ikke venstre i en garage til opladning. Hvis pakningerne holdes i udendørs opbevaring, skal de være varmet før bliver opkrævet. Også, en overophedet batteri pack ikke opkræve, så der har været brugt meget og lov til at varme op skal være tilladt at køle ned inden opladning.

Bortskaffelse

Et andet problem med Akku batterier er bortskaffelse, når de er opbrugt. NiCd og Li-ion batterier generelt bruges i trådløse enheder indeholder tungmetaller, der forurener miljøet. Når de placeres i regelmæssig deponeringsanlæg, kan batteri metaller og syrer agterliget i grundvand og jord, hvilket gør dem usikre. Forbrænding af batterier også frigiver farlige giftstoffer. Batterier skal genbruges ordentligt når de når til slutningen af deres levetid.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com