Sådan bruges en traktor Snowblade

December 7

Shoveling sne kan være en opslidende øvelse, især når Old Man vinter er i dårligt humør og efterlader din indkørsel ser mere som en skibakke end et sted at parkere. En traktor monterede Sneskraber kan være en stor hjælp, men kun når det anvendes korrekt. Følg de enkle trin nedenfor og du vil være godt på vej til nyder sneen--- eller i det mindste tolerere det.

Instruktioner

Sådan bruges en traktor snowblade

•Monter vægte til de bageste dæk; de fleste dæk vægt sæt er fastgjort på plads gennem dæk fælge med tre eller fire bolt og møtrik indstiller der passerer gennem fælge. Spænd møtrikkerne specifikationerne i din traktor manuel eller instruktionerne, der fulgte med vægt sæt.For at montere kæden sæt, situationsplan længderetningen foran de bageste dæk kæder. Drev traktor over kæder, indtil hjulene er lige forbi midten af kæder. Løfte den bagerste ende af kæder og drapere dem over dæk og lad dem hænge ned; løft forsiden af kæder til at møde dem, så tilslutte dem sammen. Mange kæde sæt bruger en krog og låsen system; nogle bruger bolte og møtrikker. Check din manual for detaljerne. Har du hook og låsen system, lukke låse ved hjælp af tænger.

•Angle sneplov til venstre eller højre, få traktoren i position på toppen eller bunden af indkørslen, og lavere ploven, som det vil gå. Starter midt i indkørslen og gøre din første løbe. Første eller andet gear fungerer normalt bedst. Hvis traktoren har en hydrostatisk transmission, holde armen i en lavere (langsommere) position. Sneen skal rulle/skubbe til højre. (Disse instruktioner, vi vil antage du har vinklet bladet til højre.)

Bemærk: Hvis sneen er meget våd og tung, eller hvis du finde traktoren er spinning en masse og sneen er bogging du, gå videre til trin 6.

•Når du har lavet din første pass, hæve kniven og tilbage op i indkørslen. Når du har nået dit udgangspunkt igen, Placer traktoren omtrent halvvejs til højre for din første pass. Sænke vingen og gøre en anden pass. Når du når bunden, hæve kniven og op i indkørslen igen. Gentag indtil den højre side af din indkørsel er klar. Fortvivl ikke, hvis der er lidt sne tilbage på jorden; en plov ikke normalt rengøre overfladen helt.

•Starting på toppen igen, vinkel din klinge til venstre, sænke den og gøre en anden kører. Når du når bunden, hæve klingen, sikkerhedskopiere og Placer traktoren om halvvejs til venstre for din sidste løb. Sænke klingen og plov. Gentag denne proces, indtil venstre side er ryddet for sne.

•Hvis du har gjort dette korrekt, din indkørsel bør nu være fri for sne. Fortvivl ikke hvis du ikke får det første gang; snowplowing tager nogle praksis, men når du har fundet ud af hvordan din traktor og blade fungerer bedst, du vil rydde at sne på ingen tid.

•Hvis det er lettere at klare dyb eller tunge sne ved at holde bladet lige eller kun lidt vinklede og gøre løber på tværs af og ikke ned, en indkørsel. Hvis du vipper klingen, Sørg for at vinkel det mod den negative side af den retning, du presser. For eksempel, hvis du presser sne ud i venstre side af din indkørsel, vinkel bladet til højre.

Tips & advarsler

  • En have traktor er bedre egnet til pløjning end en Plænetraktor. Hvis snefald er tung, ikke vente, indtil det stopper for at starte pløjning. Det er normalt meget lettere at pløje flere gange, end det er at forsøge at flytte en stor mængde sne på én gang. Altid pløje downhill---det er nemmere, og mindsker risikoen for en rollover. Når du er færdig pløjning, det er ofte nyttigt at salt din indkørsel for at forhindre is.
  • Vær opmærksom på dine omgivelser: pas på børn, der leger i sneen, og altid se når du sikkerhedskopiering. Vær opmærksom på faren for en rollover: ikke pløje stejle bakker. Tab af trækkraft kan forårsage du mister kontrollen over traktorens, forårsager skade eller endda døden. Hvis du skal pløje en stejl bakke, tilbage op ad bakken til at reducere risikoen for en rollover. Ikke køre din traktor sidelæns på en stejl bakke, og ikke ændre retning pludselig på en bakke. Dermed kan forstyrre center for balance og få din traktor til at rulle over. Vær opmærksom på din Kommunes regler for snerydning. Nogle tillader ikke dig at skubbe sne på gaden. Kontroller, at du presser sne på din egen ejendom, eller at du har din nabos tilladelse, hvis du presser den ind på hans. Være opmærksom på isforhold - du kan let mister kontrollen over din traktor på is.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com