Hvordan til at rense op efter en alkalisk batteri lækager Rust

December 8

Hvordan til at rense op efter en alkalisk batteri lækager Rust

Produkter, der bruger alkaline batterier bør ikke ligge ubenyttet i ekstreme temperaturer. Batteriet kan lække og forårsage Rust, som kan beskadige produktet, det være sig en lommelygte, kamera eller endda en legetøjsbil. Siver ud fra batteriet er kaliumhydroxid, der hærder så snart det er udsat for atmosfæren. Det forhindrer friske batterier fra kraftoverførsel enheden og kan være farlige for din hud.

Instruktioner

•Tag batterierne ud af enheden og disponere over dem. Sørg for at du ikke får nogen af materialet på din hud hvis lækagen er stadig i flydende form.

•Mix en lige andel af vand og eddike eller vand og lime juice. Ideen er at få en sure løsning til at rense korrosion.

•Anvend en vatpind eller en ren klud til dab løsningen på korrosion. Hvad du brug vil afhænge af størrelsen af området der skal renses, men i de fleste tilfælde, en vatpind er tilstrækkeligt. Brug en tandbørste på de overflader, der er en smule større og har stædig korrosion pletter efter anvender løsningen.Vær forsigtig af overskydende løsning kører ind i en batteridrevet enhed---du kan beskadige enheden.

•Anvend en føntørrer indstillet på cool til at udtørre mindre rum eller en ren klud til at udslette enhver fugt. Indsæt aldrig nye batterier, medmindre produktet er helt tørre.

•Køre den vand over din hud for omkring fem minutter til helt rense din hud, hvis det er kommet i kontakt med rust. Kaliumhydroxid kan være yderst skadeligt for øjnene og kan brænde huden.

Tips & advarsler

  • Tjek den Alkalisk Akkumulator mærke. Nogle større virksomheder tilbyde service for sådanne utætheder eller rådgivning i forbindelse med en særlig dårlig lækage.
  • Hvis du installerer batterier forkert, kan de lække. Sørg for at installere batterier ifølge gitteret i batterirummet. Tilsyn med børn, når de installerer batterier for at sikre de installere dem korrekt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com