Coping for Inground swimmingpooler

December 8

Coping for Inground swimmingpooler

Mest inground swimmingpooler har coping, der løber langs kanten af poolen. Swimming pool coping er den ofte skrå del af dækket, der dækker kanten af bassinet. Det fungerer den samme som håndtering af en mur, der fungerer som et loft for væggen. En swimmingpool kan have fire forskellige typer af coping, lavet af materialer som beton, fliser, metal, sten eller mursten.

Tyr næse klare

Den mest almindelige type af swimming pool coping kaldes tyr næse, fordi det er formet med en afrundet kant som afslutning af en tyr næse. Denne form for coping er almindeligt på grund af sin fleksibilitet i materiale (hældes beton, mursten eller sten), og det kan gøres til at matche enhver pool design. Derfor er tyr næse klare den standard coping anvendes på swimmingpools.

Groft skåret Coping

Rough-cut coping er lavet af rå sten. Dette giver en ru kant til puljen. Klare sten udseende giver et klassisk, casual look til inground pool. Det er ofte også kaldet land, cobble eller tørretumbler coping.

Cantilever Coping

Cantilever coping bruges til at give et mere moderne look til din inground pool. Sigt cantilever kommer fra broen konstruktion og betyder en stor stråle, der er fastsat i kun én ende og projekter over en åbning. Derfor cantilever coping klare, der er fastgjort på dæk og projekter over poolen. Dette giver et naturligt look til landskabet. Cantilever coping er også mere vanskeligt at installere.

Rullede kant Coping

Rullede kant coping bruges for det meste i puljer, som er designet for at udøve fordi design giver en kant til svømmere til at gribe ind på. Rullede kant coping er designet med en glat, opadvendte kant. Fordi svømmere er beregnet til at få fat i fat i kanten, rullede kant dæksten er begrænset til glat materiale, såsom granit, marmor eller hældes beton.

Materiale

Pool coping kan komme i en række materialer til at matche landskab og pool designet. Den mest almindelige materiale er beton, fordi beton er skridsikker og meget holdbare. Du kan bestille Præfabrikerede beton eller konkrete pavers i mange naturlige farver. Sten er en anden almindelig type af materiale, der anvendes, fordi stone coping holder vand godt og er meget stærk. Sten coping også smelter sammen med landskabet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com