Fælles Seeding gange for vinterhvede i Missouri

December 8

Fælles Seeding gange for vinterhvede i Missouri

Vinterhvede, bruges til at lave et udvalg af bagværk, er typisk plantet i efteråret måneder og høstet i foråret. Missouri er blandt de top fem stater, når det kommer til høst det bløde røde vinterhvede. Plantning gange inden for staten Varier baseret på temperatur og tilstedeværelsen af et insekt--Hessian flue--som kan skade planten i sin tidlige fase af deres vækst. De fleste hvede landmænd vente efter visse koldere datoer til at sikre den voksen Hession fluer er døde og kan ikke længere lægge æg.

Nordlige plantning gange

I den nordlige femtedel af staten, typisk deliniated af de øverste to lag af amter i Missouri, korrekt plantning tidspunktet er generelt mellem 30 september og oktober 3.

Midten af nordlige plantning gange

I del af Missouri, normalt strækker sig i en øst-vestlig linje fra Buchanan County, på tværs af staten til Ralls County mod nord og Jackson County at Lincoln County på syd, er plantning tiden typisk mellem oktober 3-okt 6.

Måldatoer for Missouri Midsection

Plantning gange for amter på hver side af Missouri-floden er generelt oktober 6 igennem 10 oktober. I afsnittet i counties syd for linjen kører vest til øst fra Vernon til St. Genevieve, plantning gange er normalt efter 10 oktober.

Hvede plantning datoer for det sydlige Missouri

Plantning gange for rækken af Missouris sydligste amter og området kendt som Bootheel, beliggende i det sydøstlige hjørne af staten, er generelt efter 14 oktober.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com