Hvordan til at plante en Pet-kammeratlig landskab

December 9

For husejere der elsker deres stedmoderblomster så meget som deres pooches, det er vigtigt at finde en form for gylden middelvej. For at skabe et miljø, hvor både planter og kæledyr glad, holde følgende ting i tankerne:

Instruktioner

Hvordan til at plante en Pet-kammeratlig landskab

•Når en hund er stadig i grave, det er bedst ikke at plante dyre ting. Generelt, sodding er fint. Endnu, for den boligejer, der skal have lidt farve, stauder vil modstå boltre af de mest aktive hunde.

•Når du planlægger en pet-kammeratlig landskab, være sikker på at undgå vedbend, tiger liljer, oleander og fingerbøl. Disse planter er giftige for hunde. Kontakt din lokale giftkontrolcenter for en liste over planter hjemmehørende i dit område, der kan være giftige eller skadelige for dit kæledyr. Planter, der er godt for pet-kammeratlig landskaber omfatter bambus, crape myrtle og spider plante. Konsultere en lokal børnehave for andre plantesorter, der vokser godt i dit område.

• Giv omhyggelig overvejelse til hvad landskab materiale er lavet af. Metal kant, for eksempel kan nemt skære en hunds pote. For at gøre en plantning område grave-bevis, kan boligejere skal træffe ekstra foranstaltninger for at beskytte planter. Skære huller i hønsenet og placere det i nærheden af en plante. Det kan virke ekstrem, men en hund eller kat grave ikke omkring den. Når tacked til privatliv hegn, er hønsenet også en god præventiv virkning på hunde forsøger at finde den hurtigste vej ud af baghaven. Ikke blot vil tilføje barkflis til plantning områder forbedre udseendet af dit landskab, men det vil give boligejere med katte et ideelt sted for at fjerne deres affald.

•Also være opmærksom på hvor og Hvornår sprøjtemidler og kunstgødning er placeret. Det kan være nemt for en pet hen til gå lige bag dig og indtage kemiske. Hvis alle andre foranstaltninger mislykkes, kan det være nødvendigt at oprette separate indhegnet områder for planter og dyr.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com