Hvordan man dyrker en TI plante

December 9

Alt om anlægget Ti farverige, flyder løv taler af troperne. Dens blomster er små og som regel upåfaldende, men bladene kommer i toner af grøn, pink, lilla og rød. For den uerfarne gartner, vil dette være en nem plante til at vokse udenfor i haven. Ti planter er tropisk, stauder relateret til agave-familien, så vil de vokse bedste udendørs i zoner 9 og højere (de er almindeligt forekommende i Hawaii). De skal dyrkes i beholdere hvis du bor i køligere områder af landet, da de ikke er tolerante over for frost betingelser.

Instruktioner

•Vælg et område i din landskab at plante de Ti anlæg, der modtager enten fuld solskin eller delvis sol. Ti planter blade bliver mere farverige hvis plantet i et område, der modtager nogle sollys i løbet af dagen.

•Tag enhver græs eller ukrudt, der invaderer de Ti planter vokser område. Holde området ukrudt og græs gratis på alle tidspunkter. Vær forsigtig, når spaying en herbicid omkring Ti anlæg, som du ikke ønsker at sprøjte løv.

•Grow Ti anlæg i jord, der er blevet ændret med organisk materiale, såsom kompost, tørv eller gylle og afløb godt. Plantning og dyrkning af Ti anlæg i jord, der har en tendens til at være klæg, vil gøre planten udvikle root rådne og dø.

•Kapacitet Ti anlægget på en regelmæssig basis, især gennem tør, varm magi. Vanding to gange om ugen vil være tilstrækkeligt. Hvis bladene begynder at hænge, give planten vand. Ti planter vil udføre bedste i jord, der er fugtig, men ikke oversvømmet.

•Fertilize Ti plante tre gange om året med en god kvalitet gødning som en 10-10-10. Du kan også sprøjte hele anlægget med en vandopløselig gødning hver anden uge.

•Prune Ti plante ved at skære ud i slutningen, hvor du gerne vil plante til at forgrene sig og form mere skyder. Pull off alle blade, der har slået brun. Anden end at kræver Ti planter ikke beskæring.

•Propagate Ti planter ved at afskære en gren, dypning i rode hormon og placere opskæring enten direkte ind i området plantning eller inde i en container i slutningen. Holde området plantning fugtig i de første fire uger, eller indtil skæring begynder at udvikle rødder. Transplantation ind i haven engang opskæring har etableret sig selv.

Tips & advarsler

  • Ti planterne er hårdføre og vokser ret hurtigt. Afhængigt af arterne, kan de nå en højde på 10 fødder. Af alle planterne i Hawaii, Ti plante er mest helligt at Hawaiians.If en frost eller fryser forventes i dit område, beskytte din Ti plante ved at dække det op, hvis det vokser udenfor. Bringe din container planter inde til et beskyttet område.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com