Træ / filial fjernelse

December 9

Træer tilføje betydelig dekorative og funktionelle værdi til landskaber, giver skygge, farve, tekstur og undertiden privatliv. Del af omsorgen for træet betyder beskæring grene, når det er nødvendigt, eller hvis det er nødvendigt, at fjerne hele træet. Med de rigtige værktøjer, kan små prøver håndteres tilstrækkeligt af boligejere. Store træer skal håndteres af fagfolk til at forebygge skader og at håndtere syge prøver.

Årsager til Tree fjernelse

Træer kan være fjernet af flere grunde. Outgrowing sin hjemmeside, at blive skadet på grund af en storm eller bliver syge og vansiret er årsager de mest almindelige.

Gren fjernelse

Grene er fjernet fra et træ som enten en del af rutinemæssig vedligeholdelse eller over tid når der er struktur eller sundhedsmæssige problemer. US Department of Agriculture fortalere tidligt og ordentlig gren beskæring og fjernelse at beskytte et træ. Timingen af rutinemæssig beskæring varierer fra én enhed til en anden. Ellers, fjerne en gren, når det er død, grenen er betydeligt størrelse og er blevet halvtosset eller henfaldet, en gren er ubalanceret forhold til den samlede træstruktur, eller hvis grene twist, bøje eller danne en skarp vinkel.

Erstatte et træ

Når plantning et nyt eksemplar, omhyggeligt Placer det nye træ mindst 6-8 fod fra stedet for det gamle træ. Hvis det gamle træ blev syge, Vælg en ny art, der er sygdomsresistente til sin forgænger. Nogle sygdomme forblive i jorden i mange år, rapporter filtypenavnet University of Minnesota.

Anvendelsesmuligheder for Cut træer

Når et træ er fældet, kan dens stumpen være jorden op. Når jorden, bruge de træflis til barkflis omkring buske og træer. Bruge de chips, som er tættesttil overfladen for disse områder og derved spare de træflis fra den dybere del af stump til brug omkring blomsterbede. Tættere på kernen i stumpen, de mindre attraktive chips, fordi de er blandet med jord. Kompost træ, der blev diagnosticeret med Verticillum wilt forudgående til at bruge det som barkflis, ellers korrekt bortskaffelse af det.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com