Sådan installeres HVAC kanalerne i en kælder

December 9

Sådan installeres HVAC kanalerne i en kælder

HVAC kanaler transport varm og kold luft fra HVAC enhed til indblæsning registre i hjemmet. Det mest almindelige sted for VVS-rør til at køre er i kælderen i hjemmet, og levering luft registre er normalt i gulvet. Hvis et hjem er en anden historie, der er normalt en "kanalen chase" tillade kanalen til at stige fra kælder til anden sal. HVAC kanalerne er mest almindeligt rundt og lavet af galvaniseret metal. Det kan være lidt udfordrende at installere HVAC kanalerne i en kælder; men hvis du er en hjem forbedring guru, dette er en opgave, du kan håndtere.

Instruktioner

•Measure afstanden mellem de to steder, hvor du vil installere HVAC gaffatape og købe den nødvendige mængde af kanalen og albuer på din lokale hjem forbedring butik.

•Installer HVAC kanalen ved at skubbe ikke-krympede slutningen over krympede ende. Krympede slutningen vil glide ind i den ikke-krympede ende ca 1-1/2 inches. Sikre leddene sammen med mindst fire metalplade skruer.

•Klippe ned kanalen som nødvendigt med dine klip hvis kortere stykker er krævede. Du bliver nødt til at krympe ene ende af den afskårne stykke med dine rør crimper at forbinde det med andre kanalen.

•Installer albuer, som nødvendigt, for at lave sving eller forskydninger. De oprette forbindelse på samme måde som kanalsystem (ved at glide over de krympede ende og er sikret med skruer).

•Støtte din kanalsystem mindst hver 5 fod med galvaniseret strop strop. For at støtte rørledning, sikker ene ende af strop strop til et loft tværbjælke, derefter loop det omkring kanalen og sikre anden enden til et loft tværbjælke. Bøjlen vil ligner bogstavet "U", og kanalen vil hvile i midten.

•Seal alle duct sømme og samlinger med mastiks kanalen sealer efter kanalsystem er installeret. Mastic kanalen sealer kommer i caulk rør og en udbudsmeddelelse med en regelmæssig caulk pistol. Give ordentlig tid til mastiks hærde før dreje HVAC-systemet tilbage på. Hvert mærke af mastiks kanalen sealer har en lidt anden kur tid så henvise til helbredelse tid, der er anført på etiketten for det mærke, du har købt.

Tips & advarsler

  • VVS-rør er nemmere at installere med to mennesker.
  • Isolere din kanalsystem med folie-faced duct isolering for bedre energieffektivitet.
  • Bære handsker og sikkerhedsbriller, når du arbejder med HVAC kanalerne. VVS-rør er ekstremt skarpe og kan forårsage alvorlige nedskæringer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com