Hvordan at rengøre en klæbende støbejern hollandsk ovn

December 10

Støbejern Hollandsk ovne har været rundt i lang tid. De er nyttige til at lave gryderetter, chili og mange andre lækre fødevarer. Støbejern køkkengrej er meget holdbare, men kræver en anden slags pleje end andre typer af materialer. Uden ordentlig pleje, kan støbejern blevet rusten eller har et klæbende rester. I gamle jern Hollandsk ovne er denne rest mest sandsynligt på grund af fedt venstre på jern, eller for meget olie i krydderier. I helt ny Hollandsk ovne denne gummiagtig føler kan være på grund af en beskyttende belægning--en belægning du skal vaskes før brug af ovnen til madlavning.

Instruktioner

Hvordan at rengøre en klæbende støbejern hollandsk ovn

•Sæt et håndklæde eller mat ned i en vask til at beskytte det fra det hårde støbejern. Sæt hollandsk ovn sikkert i vasken. Fyld halvvejs med opvaskemiddel og varmt vand.

•Test vand efter et par minutter at se hvis det er cool nok til at dyppe hånden mens vask. Hvis det ikke er, køre lidt lunkent vand i det køle det lidt--du ikke Lad sæbe og vand sidde i puljen, længere end et par minutter.

•Scrub støbejern ovnen med ståluld. Start på de områder, der er de fleste klæbende følelse og løsne så meget restprodukt, som du kan.

•Udtøm vandet ud og hæld i en smule mere sæbe. Skrub ud i resten af den klæbende rester og så hæld mere vand til at skylle det.

•Rinse den hollandske ovn ud med rene, varmt vand. Tør godt inde og ude med et håndklæde. Det skal være tørret grundigt og re krydret før sin næste brug.

Tips & advarsler

  • Sæbe er normalt ikke anvendes, heller ikke anbefales til rengøring støbejern. Men for klæbende rester, sæbe og ståluld er hurtig rengøringsmetoder. Bare sørg for du sæson den hollandske ovn snart efter rengøring. Også, Sørg for det er helt tørt først eller fugt vil forhindre krydderier i at fungere korrekt. Hvis din køkkenvask er for lille til at rumme den hollandske ovn, bruge badekarret.
  • Altid bruge varme eller varmt vand til at skylle efter med varmt vand i den hollandske ovn, eller hvis ovnen er varm fra madlavning--aldrig bruge koldt vand i en varm hollandsk ovn (det kan skade det repareres).

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com