Sådan bruges en støbejern badekar i en have

December 10

Støbejern badekar kan gøre en elegant erklæring i et hjem i årtier, men når tid kommer til at erstatte gamle med nye, der er ingen grund til at smide det legendariske barnet ud med badevandet. Degradere en gamle badekar til en have i stedet for deponering er en øko-venlige valg, der kan også spare på træk-på-lager udgifter. Støbejern bøtter let tilføje et strejf af sjov til enhver have, og kan være særligt tilfredsstillende som overjordisk havedamme.

Instruktioner

Ved hjælp af en støbejern badekar som en dam

•Haul din balje til den ønskede placering. Støbejern bøtter kan veje over 300 pounds, så trække på hjælp fra nogle tunge udstyr eller i det mindste et par venner. Husk på at når dit badekar er fyldt med vand, det ikke vil være bevægelige enhver tid snart. Vælg en placering, der er et fokuspunkt i haven, helst ude af direkte sollys (især hvis du har planer om at tilføje fisk eller andre husdyr).

•Installer en dam pumpen for at forhindre vandet bliver stagnerende. Nogle pumpesystemer vil arbejde ved at køre dem gennem de eksisterende drænhul, men hvis du skal bore yderligere åbninger, Sørg for at bruge en kvalitet, grus-kantet hulsav lavet af titanium og kobolt. Noget normeret til at skære stål generelt fungerer fint på støbejern. Køre din pumpe slangen ifølge producentens anvisninger.

•Patch nogen revner, huller og mellemrum omkring pumpen VVS med silikone.

•Fyld karret langsomt med vand, og tilsæt nogen planter, sten og indretning.

•Wait mindst en uge til at tilføje fisk til din have badekar-Dam, således at enhver kemikalier i vandet har en chance for at sprede og gavnlige bakterier kan begynde at kolonisere.

Tips & advarsler

  • Hvis dit badekar har stadig vandhanen vedhæftet, kan du tilføje lidt ekstra charme ved at køre en mindre vandpumpe udgående strøm gennem rørene, således at vand siver ud af vandhanen.
  • Andre sjove ideer til at sætte dit badekar til at bruge i haven omfatter at omdanne det til en hævet blomsterbed (påfyldning med pottemuld og din favorit enårige) eller endda udendørs spabad (kører et varmt vandlinje til karret og installere en tør brønd under for dræning).
  • Vær altid forsigtig når du løfter tunge genstande. Ikke, under ingen omstændigheder forsøge at flytte en støbejern badekar af dig selv.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com