Brune blade på en Kap Gedeblad

September 11

Brune blade på en Kap Gedeblad

Cape Gedeblad (Tecomaria capensis) kan vokse 20 til 30 fod høje. Planter bærer orange blomster om vinteren og med jævne mellemrum i løbet af året. Dette subtropiske vin eller bunddække bytte falder for nogle sygdomme, da de fleste honeysuckles er naturligvis hårdføre. Brune blade kan indikere et miljøproblem eller en sygdom, men er sjældent dødelig for disse vinstokke.

Normal

Under normale omstændigheder er bladene af cape kaprifolier ru at røre ved, blanke og dyb grøn farve. Vin blomster overvejende i vinteren. Cape Gedeblad vokser i subtropiske områder og kan være beskadiget, når temperaturen falder til under 28 F. Når bladene bliver brune, mærke til om de er konsekvent brun eller mere plettet, som dette kan hjælpe med at indsnævre årsagen.

Årsager

Honeysuckle efterlader erfaring blad forpester eller leaf spot svampesygdomme, der kan vende væv brune i pletter. Bladene kan også ændre til brun over det hele og visne hvis de oplever udvidede frost betingelser. Hvis du oplever frost og bladene brune og dø, du har diagnosticeret problemet men kan ikke gøre noget ved det.. Hvis planterne har en svampesygdom, kan du rette op på situationen med et svampemiddel.

Jordbundsforholdene

Hvis du oplever seneste frost og de brune blade, det er ret nemt at binde det til vejret, men diagnosticere andre problemer kan være en vanskelig opgave. Jord lav i kvælstof, fosfor og kalium påvirker blade farve i patches: for lidt kalium og fosfor gør blade ser brændt, mens lav nitrogen yellows dem. For meget af nogen af disse, eller for meget salt, brune blade.

Handlingsplan

Du kan ændre din jord ved at tilføje gødning, der giver et løft af det manglende næringsstof, hvis du finder ud af der er årsagen. Planter, der har døde blade fra frostskader, skal du beskære væk de døde grene og blade; Hvis anlægget ikke dø i frosten, vil du se ny grøn vækst. Planter, der har svampesygdomme kan inddrive med anvendelsen af fungicid.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com