Sådan fjernes en pejs dæmper fra hængsler til at rense bag det

December 10

Sådan fjernes en pejs dæmper fra hængsler til at rense bag det

Ordentlig rengøring og vedligeholdelse er afgørende, uanset om du bruger din pejs hver dag om vinteren eller bare en eller to gange om året. Uden den rigtige vedligeholdelse, kan aske og sod bygge inde i pejsen, at skabe en brandfare og fylde dit hjem med snavs. Rengøring din pejs grundigt, fra indre af enheden for at området bag spjældet, er den bedste måde at holde det kørende.

Instruktioner

•Tag pejsen rist og sæt den til side. Placer en stor skraldespand lige udenfor din pejs. Sætte på et par tunge gummihandsker og udvælge alle de forkullede stykker af træ, du kan. Placer disse træstykker i kan.

•Vacuum op nogen sod og aske fra indersiden af din pejs. Brug en støvsuger med mikrofilter kvalitet til jobbet. Du bør også bære en ansigtsmaske for at beskytte dine lunger fra fine partikler.

•Få inde i pejsen hulrummet så langt som du kan og skinne en lommelygte op i skorstenen. Find spjældet, som er generelt omkring 1 fod op inde i skorstenen.

•Anvend en skruenøgle til at fjerne fire bolte der holder spjæld stangen på plads. Afsætte disse bolte i et sikkert sted. Drej spjældet sidelæns, indtil det glider ned af stangen. Afsætte spjældet og rengøre rummet bag det.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com