Citrusfrugter problemer

December 10

Citrusfrugter problemer

Citrus træer kan lide en række lidelser, herunder skader fra skadedyr, sygdomme og kulturelle utilstrækkeligheder. Mange af disse problemer har potentiale til at beskadige frugten og påvirke dets kvalitet.

Frugt Drop

Nogle frugt drop i foråret er normalt som en naturlig mekanisme for frugt udtynding som citrus skure frugt den ikke støtte. Overdreven frugt drop, men kan være et resultat af utilstrækkelig vanding, lavt kalium eller nitrogen niveauer i jord eller særlig varm, tør, blæsende vejr.

Skorpe problemer

Nogle problemer, der påvirker citronskal af citrus frugter kan være kulturelle eller sæsonbestemte. Solskoldning, for eksempel, resulterer i et Afsvedet, tør skorpe efter frugten har været udsat for direkte sollys i længere tid. Andre citrusfrugter skorpe problemer er resultatet af sygdomme eller skadedyr, herunder rust, omfang, sodede skimmel og melanose.

Problemer inde i frugten

Problemer inde de citrusfrugter er generelt et resultat af sygdom. Sort svamp i papirmasse, for eksempel, er forårsaget af svamp alternaira. Skæv frugt med en aborterede frø mange være resultatet af citrus stædig sygdom, forårsaget af en phytoplasma, eller citrus grønnere, forårsaget af bakterier. Kontakt din lokale udvidelse office for at få hjælp med sygdom problemer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com