Hvordan til at opvarme en Pool med en hjem vandvarmeren

December 10

Hvordan til at opvarme en Pool med en hjem vandvarmeren

Har priserne for nye pool varmeovne drevet dig til at tage drastiske foranstaltninger for at opvarme din pool? Før du overveje det utænkelige, vedhæfte en slange til at vandvarmeren og har dine venner til en tidlig sæson pool part. For prisen på et speciale varmt vandslange kan du varme en lille over jorden pool og mere end tilstrækkelig varme en oppustelig pool.

Instruktioner

•Før du installerer din varmt vandslange (foto til venstre) kontrollere den aktuelle pool vand niveau. Hvis puljen er fulde kan du tømme den, indtil du ser, at vandstanden er faldet mindst to til tre inches.

•Locate varme og kolde vand ventilen, der fører til din vaskemaskine maskine (Se billedtekst). Skubbe ventilen håndtaget op til midlertidigt afbrudt vandforsyningen til skive maskine. De fleste ventiler har pile peger på både "on" og "off" position.

•Begin til at skrue de varmt vandslange (bruge tang hvis nødvendigt). I de fleste tilfælde denne slange vil være på din venstre (Se billedtekst). Næste skrue i varmt vand haveslange nu udsatte varmt vand krydset. Sørg for at slangen er på hånden stramt med en sidste omdrejning ved hjælp af tænger.

•Med varmt vandslangen ordentligt fastgjort du kan opklare anden enden af slangen og sætte det i en sikker position, der vil forblive stationære over kanten af din pool. Sørg for der ingen er i poolen for første gang opvarmning din pool på denne måde.

•Ansigt tilbage til din vaskemaskine maskine til drej ventilen tilbage ned til positionen on, som vil vende tilbage strømmen af vand til din vaskemaskine maskine og nu til din swimmingpool. Kontroller derefter tilbage på pool at se hvis det er varmt vand kommer ud af slangen. Hvis det bliver koldt end netop simpelt hen lukke off ventil håndtag igen og skifte slanger rundt, således at de kolde vandslange er knyttet til skive-maskinen og vice versa.

•Partially lukke gashåndtaget knop, som er normalt placeret på kobberrør over ventilen (Se billedtekst). Dette vil forhindre det varme vand fra forlader vandtank for hurtigt så du kan forlade ventilen på hele dagen (hvis nødvendigt) og vandet bliver aldrig koldt. En anden strategi er intermitterende åbne og lukke ventilen som vandet begynder at slå fra varmt til at varme, derefter vente 20 minutter at tillade vandtank til at genoplade. Dette tager naturligvis tættere overvågning dog.

•Hold påfyldning med varmt vandslange indtil vandstanden i din pool er tilbage til normal drift niveau. Blot at udskifte de oprindelige slange tilbage på skive maskine, når du er færdig påfyldning en pool.

•Gå i og nyde! Husk på, at det kan tage et par dage for at finde ud af de varme kapaciteter af din vandvarmeren. Resultaterne varierer afhængig af Gruppestørrelse og klima. For køligere klimaer vil denne metode fungerer bedst, hvis du starter en eller to dage før weekenden pool party.

•Hvis du ønsker at opvarme poolen mere aggressivt du kan hæve temperaturen indstilling på din vandvarmer (Se billedtekst). Men, være meget OMHYGGELIG med at nulstille den til normal husholdningsbrug bagefter, så man ikke ved et uheld er skoldet. De fleste varmt vandslanger kan modstå op til 200' F grader.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker at få en bedre idé om, hvordan dette kan arbejde før du køber et varmt vandslange, tilslutte en standard haveslange og sænke indstillingen af termostaten på din vandvarmer.
  • Husk at måle afstanden fra din skive maskine ventil til din pool. De fleste varmt vandslanger kommer i enten 25 eller 50 fods længder. En 25 fods varmt vand slange koster omkring $30 dollars.
  • Kontroller, at du bevarer de fleste varmen muligt. Dække din pool med en god sol tæppe til at undgå at miste varme om natten. Du kan endda tilføje ekstra skumisolering til slangen og også de rør, der kommer fra vandvarmeren til at spare på varmen.
  • Kontroller, at din varmt vandslange kan modstå 200' F grader inden du varmer til den højeste indstilling.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com