Sådan konverteres en propan Tank til trykluft

December 11

Propan tanke kan findes under grill over hele landet, men de kan også have en anden anvendelse. Hvis du har en luftkompressor, som du bruger til at gøre tømrerarbejde, kan du finde, at der ikke er meget kapacitet i tanken. En måde at ændre det er at tilføje en anden tank, og den billigste måde at gøre det er at bruge en propan tank. Før du kan gøre det selv, skal du først konvertere tanken, så du kan bruge det til trykluft.

Instruktioner

•Sæt propan tank i et åbent område. Åbne ventilen på toppen af propan tanken ved at dreje det mod uret. Lad enhver gas udvise ud af tanken. Indsæt en flathead skruetrækker ind i montering del på ventilen og trykkes kontraventil midt i montering at udleje noget overskydende gas, der kan være i tanken.

Uddelingen propan tanken til den ene side af en 2 af 4 bruger løb løbsk surringsanordninger stropperne. Kile 2 af 4 mellem en fast genstand, således at enhver kraft, du udstråler på tanken vil blive stoppet ved 2 af 4 og en fast genstand.

•Sæt crescent skruenøgle til hex-hoved på toppen af ventilen og derefter installere den 6-fods pind af stål slanger over håndtaget af skruenøgle til at give ekstra gearing. Drej den skruenøgle mod uret med stål slangen indtil ventil på toppen af propan tanken er fjernet.

•Fyld propan tank med vand fra slanger og lad vandet løbe for at cirkulere vandet gennem og ud af tanken. Tømme vand ud af tanken og derefter fylde beholderen med varmt vand og nogle flydende sæbe. Ryst propan tank for at blande sæbe med vand og derefter tømme ud af tanken. Skyl tanken en sidste gang med vand fra slangen. Vend tanken at tømme ud noget vand i systemet og derefter tillade tank til tørre i flere dage.

•Sæt en tragt ind i hullet i toppen af tanken. Hæld den rust primer i tragten. Geninstallere propan ventilen løst med dine hænder. Rotere propan tank langsomt over slut at blande den rust primer hele indersiden af tanken. Fjerne propan ventil og drop tank over rust primer maling kan for at lade eventuelle overskydende maling udøse. Tillad tank til tørre i flere dage og derefter i tank vil være klar til at acceptere nogen beslag, du kan bruge luftkompressor.

Tips & advarsler

  • Propan er brandfarligt, så vær sikker på ikke at ryge eller har nogen tændkilde nær dig mens du udfører denne proces. Hvis du har mulighed for at gøre det, hjælper det for at trykprøvning tanken. Fyld tanken halvvejs med vand og derefter knytte en montering på toppen, der er tilsluttet en kompressor Luftslange og en sporvidde. Fyld tanken med trykluft og se trykket læsning på måleren. Kontroller trykket opfylder eller overstiger, hvad din luftkompressor er i stand til at før ibrugtagning det.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com