Hvordan man opbygger en Hot Tub dækning

December 11

Hvordan man opbygger en Hot Tub dækning

For at gemme dit spabad fra at få fyldt med blade, snavs og andet snavs, er det altid en god idé at holde det dækket når den ikke er i brug. Disse dækker er enkle at gøre, men er lidt tung og besværlig at sætte og tage hele tiden. For at gøre det bare lidt nemmere der dækker kan du gøre med håndtag. Hvis du lader din spabad på, vil en dækning hjælpe holde varmen og sænke dine energi omkostninger.

Instruktioner

•Measure dit spabad åbning. Varme bade kan komme i mange forskellige former som runde, kvadrat, rektangel eller en anden figur. Du bliver nødt til at måle den nøjagtige form af åbning at gøre et mønster til at skære dit træ og vinyl.

•Draw ud dit mønster ved hjælp af målinger på et stykke krydsfiner minus 1/4 af en tomme. Skære mønster ud af krydsfiner og derefter skære den perfekt i halve. Derefter skære skum til at matche brikker af krydsfiner.

•Glue skumisolering på bunden af de træstykker. Simalfa lim er bedst at bruge til dette projekt, men du kan bruge enhver lim lavet til skum, vinyler og træ. Klæb et stykke af isolering på hvert stykke af træ.

•Klippe vinyl 1 1/2 inches større end hver halvdel. Skåret en strimmel, der vil gå fra en kant af dækslet til den anden, og 3 inches lang, er dette center strimlen. Derefter skåret en strimmel, der vil gå hele vejen rundt den ydre kant af hver halvdel af cover plus 2 inches. Det kan tage mere end ét stykke at gøre dette, det er okay. Strimlen skal være 6 inches lang.

•Lay vinyl over og under træstykker med den højre side ud. Overlapper vinyl og lim de to stykker sammen hele vejen rundt den halve stykke. Gentag for anden halvdelen. Denne søm er gonna være dækket så det ikke ser godt ud, du vil bare det at være lukket sig godt.

•Glue center strip oven på dækslet til at holde de to dele sammen. Dette anses for hængslet på forsiden.

•Glue de ydre bånd omkring hver halvdel og lad den ekstra tommer på hver side hænge overlapper med stykket fra anden halvdelen.

•Skru på to håndtag til hver side af forsiden. Skrue ind i træ ved hjælp af magt skruetrækker lige gennem dækslet. Dette vil gøre det lettere for dig at folde dækslet og trække det ud.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com