Hvordan man bruger en affugter til at afkøle et soveværelse

December 11

Luftfugtighed gør atmosfære uden for eller inde synes varmere end temperaturen faktisk måler. Dette sker fordi fugtig luft føles tungere og forårsager vores kroppe føle klæbrig og svedig. Få folk nyde fugtighed enhver tid af dagen, især når de forsøger at sove. En affugter enhed trækker luft i, fjerner fugt og cirkulerer luften tilbage ind i området på en lidt højere temperatur end før. Mens affugtere cirkulere varmere luft tilbage i rummet, gør reduktion i luftfugtighed luften føle køligere.

Instruktioner

•Installer affugter korrekt i soveværelset. Den sikreste og mest succesfulde bruger, Læs de vejbeskrivelser er inkluderet med affugter og installere enheden i overensstemmelse hermed. Sikre, at du slutter en dræning slange til affugter, hvis det er muligt, for at forhindre gulvet skader fra dryppende enhed.

•Rengør affugter regelmæssigt at undgå skader på dine gulve og at forebygge sygdomme og allergi og sinus problemer. Følg officielle retninger i en instruktionsbog til tage enheden fra hinanden til at rense eller udskifte filtre på den anbefalede tidsplan. Tøm indholdet af affugtere vand samling bin i begyndelsen af hver brug til at forhindre, at enheden fra overfyldte på dine gulve.

•Drej off affugter når sovende eller opholder sig i rummet i en lang periode. Affugter tørre ikke bare luft; Det kan også forårsage tør hud og smertefulde tørring af dine bihuler, der kan føre til åndedrætsbesvær ud over sygdom. Kør affugter for kun korte perioder, når du eller et familiemedlem bruge soveværelset for sover, studerer eller andre aktiviteter.

•Køre den et klimaanlæg samtidigt med affugter når du ønsker at holde den soveværelse kølige om sommeren. Klimaanlægget systemer og Vinduesenheder tillade nogle fugt ind i rummets luft, men affugter vil tage sig af dette, mens air conditionere Counter balancerer den opvarmede luft produceret af affugter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com