Typiske omkostninger til Erstat Garage dør fjedre

December 11

Typiske omkostninger til Erstat Garage dør fjedre

Udgifter til udskiftning af fjedre på én eller flere garageporte varierer, afhængigt af hvor mange og hvilken type af fjedre du erstatte, hvis du vil gøre arbejdet selv eller hyre en professionel og hvor i landet du er bosat. Generelt, du ser på udgifterne i vifte af $50-$250 hvis du gøre arbejdet selv. Det vil sandsynligvis koste i rækken af $100-$500, hvis du leje en professionel til at installere nye fjedre.

To typer af Garage dør fjedre

Der er to grundlæggende typer af garage døren springs: Trækfjedre og torsionsfjedre. Trækfjedre bruges på garageporte, der er af letvægts og også på garageporte, at vippe op i stedet for at flytte i sektioner. De findes på siderne af garageporten men over sporet. Torsionsfjedre bruges på garage døre, der åbner i sektioner (med hængsler mellem sektioner). Torsionsfjedre findes over garageport og starter faktisk twist eller drejningsmoment, at døren går op og ned. Enkelt døre har brug for en fjeder, dobbeltdøre har brug for to.

Gøre arbejdet selv kan være risikabelt

De fleste fagfolk og andre fortrolige med udskiftning garage dør fjedre vil råde dig til at betale for en professionel til at gøre installationen. Erstatter fjedre--torsion fjedre især--er yderst farligt. Foråret kan snap og sårer eller endda dræbe dig. Det er bedst at hyre en professionel. Udover muligheden for personskader og dødsulykker, det betaler sig at have en professionel installere din springs garanti grunde--nogle gange en garanti kræver en professionel installation og det vil blive annulleret, hvis det fastslås, at fjedrene er forkert installeret.

Detaljer for at købe fjedre

Fagfolk også rådgive, hvis du har to fjedre til din garageport og kun én er brudt, bør du gå videre og erstatte begge fjedre, som "stadig godt" foråret er tilbøjelige til at bryde snart alligevel. Også, når de overvejer foråret udskiftninger, være opmærksom på den tilsigtede levetid af fjedrene. Fabrikanterne vil normalt give nogle type af forventede levetid nummer, såsom 20.000 cykler. Hvis du køber springs med kun 5.000 eller 10.000 cyklusser af forventede slid, kan de kun sidste omkring 5 år. Derudover når shopping du bør vælge den rigtige spring til den rigtige størrelse og vægt af garageporten.

Typiske udgifter til professionel Installation

Hvis du leje en professionel til at gøre arbejdet, vil omkostninger til at erstatte garage dør fjedre variere lidt afhængig af hvor du bor. Men generelt, mellemtone for dele og service at udskifte 1 eller 2 torsionsfjedre synes at være $200-$300. Det er billigere at erstatte Trækfjedre--delene og installation for 1 eller 2 Trækfjedre vil normalt koste i rækken af $100-$150.

Fjedre eller hele døren udskiftning

Husk at når du har en professionel at fjerne de gamle fjedre og inspicerende din nuværende garage døren system, der kan være nogle andre defekte eller slidte dele, der bliver oplagte kandidater til udskiftning, og dette vil tilføje til dine omkostninger. Noget andet skal muligvis udskiftes, enten på grund af sin alder og sin manglende evne til at fungere godt med installationen af de nye fjedre. Desuden, hvis du er villig til at investere de ekstra omkostninger, kan du ønsker at overveje at installere en helt ny garageport for flere grunde--aktuelle døren tunge vægt, afsky for vedligeholdelse og renholdelse af en træ dør, manglen isolering, manglen på windows, manglen storm resistente egenskaber eller måske ønske om en opdateret garage døren udseende.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com