Hvordan til at hænge fiskehale Swag gardiner

September 14

Hvordan til at hænge fiskehale Swag gardiner

Der er mange forskellige valg for vindue behandlinger, og vælge den perfekte one for dit vindue kan være forvirrende. Fiskehale swag gardiner gøre god vindue behandlinger når opholder sig inden for et budget er højeste prioritet. Stoffer til fiskehale swag gardiner varierer meget og kan findes i simple bomuld såvel som i dyrere tekstiler. Kroge til en fiskehale swag gardin er også overkommelige og enkle at tillægge en vinduesramme. Bruge fiskehale swags at ramme et vindue eller som et ekstra stykke til et eksisterende vindue behandling.

Instruktioner

•Sæt badeforhæng kroge til de øverste hjørner af vinduesrammen. Kroge er tilgængelige til at matche enhver indretning. Elegant kroge og land-stil i smedejern, messing eller poleret metaller er et par valg.

•Tryk på fiskehale swag gardin til at fjerne alle rynker. Letvægts tekstiler har brug for en lavere varme indstilling end tungt materiale. Teste indstillingen jern i et hjørne og foretage justeringer til varmen efter behov.

•Lay tæppet på en stor, flad overflade. Fold tæppet i harmonika-stil vil længden af forhænget. Vedhæfte en pin eller klip i midten af tæppet.

•Measure afstanden mellem gardinet kroge. Brug center markør som en guide, Placer dine hænder afstand af kroge til at afhente gardinet.

•Drape hver øverste hjørne af tæppet over den højre og venstre krog. Justere forhænget indtil center markør er i midten af krogene. Fjerne center markør.

•Kontrollér de nødvendige tilpasninger til at oprette en draperinger ser mellem krogene. Fortsætte arbejdet med folderne på tæppet, indtil der er en yndefuld flow af stof.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com