Hvordan man dyrke kinesiske Dragon frugt

December 12

Hvordan man dyrke kinesiske Dragon frugt

En indfødt plante i Asien, dragon frugt har en pink yderstof der består af tykke, kødfulde skæl. Skalaerne krøller udad på enderne, giver frugt form af såvel en flamme som sit navn. Indersiden af frugten er pink, saftige og kødfulde med sorte frø. Frugten er ganske sød og fulde af vitaminer. Det spirer på flere cactus arter, hovedsagelig Hylocerus kaktus, der vokser i lange, ende sektioner, der krybe op espalier og klipper. Du kan dyrke disse dejlige, velsmagende frugter i hjemmet. De fleste regioner vil se mere succes vokser disse kaktus frugter i containere end i jorden.

Instruktioner

•Klippe omkring 5 inches fra toppen af en Hylocerus fælles i en vinkel. Lade skære tørre helt over to uger. Der bør være en tyk hård hud på den afskårne del af kaktus stykke før du plante den.

•Fyld en gryde med sandet, veldrænet pottemuld. Brug fingrene til at gøre et hul om 1-tommer dybe og kun bred nok til at glide skæres i. Tryk på jord forsigtigt rundt i bunden af skæring.

•Indstil dit opskæring i et varmt område med lyse, indirekte sollys. Vent indtil skæring rødderne før vanding det. Rødderne vil begynde at vise gennem jorden. Vand jorden, indtil den er fugtig, men ikke gennemblødt.

•Sæt floden sten i en oversvømmelse bakke og fylde bakke til toppen af sten med vand. Indstille potteplanter skæring på bakken. Dette skaber et fugtigt atmosfære omkring planten. Du bør også tåge cactus om hver anden dag. Hylocerus elsker varme, fugtige, tropiske betingelser.

•Kapacitet din hylocerus når jorden bliver knogle tør. Det tolererer overwatering bedre end de fleste kaktus, men stadig hader klæg betingelser. Hylocerus vil flower og bloom om natten. Blomsterne vil visne hurtigt og forvandle til dragon frugt. Høst når frugterne er fast bøjelig og lyse pink.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com