Nemmeste have grøntsager til at vokse

December 12

Nemmeste have grøntsager til at vokse

Du behøver ikke at være en ekspert gartneren til at vokse grøntsager. Der er mange typer, der ikke kræver meget vedligeholdelse, efter de er plantet. Plante grøntsager i din værftet eller i beholdere, så at du har friske grøntsager hele sæsonen igennem. Nem at dyrke grøntsager behøver vand for at leve, så hvis dit område ikke får meget nedbør, du måske nødt til at vande dem.

Tomater

Tomater er nem at dyrke grøntsager, fordi de kan dyrkes i de fleste typer af jordbund og de fleste klimaer. De kan ikke trives i de koldeste klimaer. Små tomatplanter kan købes i mange hjem og haven butikker og bør plantes efter den sidste frost. Plante tomater i jorden eller i en container. Der er mange forskellige typer af tomater, fra små cherrytomater til store bøf tomater.

Leaf salat

Leaf salat er lettere at dyrke end hoved salat, som isbjerget. Nogle blade salat sorter omfatter romaine, bibb og smør salat. Salat gør bedst i køligere temperaturer, så plante det i sensommeren eller tidlige forår. Plantefrø salat i rækker i veldrænet jord. Vand din salat planter ofte, hvis det er varmt udenfor, således at de forbliver kølige.

Grønne bønner

Grønne bønner er en god grøntsag til at vokse, fordi hver plante, der producerer en lang række bønner. Disse planter skal være dyrket i det varme vejr. Plantefrø i rækker, i veldrænet, frugtbar jord. De nemmeste Grøn bønne planter til at vokse er busk sorter, fordi de ikke kræver støtte. Pole bønner vokser på en vinstok og har brug for et hegn eller espalier at klatre.

Radiser

Hvis du ønsker en grøntsag, der er nemme at dyrke og producerer resultater hurtigt, er radise en god mulighed. Radiser bør plantes i det tidlige forår eller sent falde, som de foretrækker køligt vejr. Plante radise frø i rækker, i løs, veldrænet jord. Du vil have radiser klar til at blive plukket og spist i fire til fem uger.

Rødbeder

Rødbeder er let grøntsager til at vokse, fordi de kan plantes når som helst i hele foråret og sommeren. Sukkerroer plantefrø omkring en halv tomme dyb i jorden og placere dem 10-12 inches fra hinanden. Roer vokser bedst i løs jord. Høste dine roer omkring 8 til 10 uger efter plantning fordi hvis de får for stor, vil de blive hårde.

Zucchini

Zucchini vokser bedst i varme sæsoner, så plante dem i slutningen af foråret til forsommeren. Zucchini plantefrø i jord gravhøje og placere planter ca 2 1/2 fod fra hinanden så de har plads til at vokse. Denne grøntsag vokser bedst i rige, økologisk jord. Høst zucchini, når de er 6-8 inches lang.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com