Grundlæggende Tinware produkter

December 12

Grundlæggende Tinware produkter

Tinware har eksisteret siden 1700-tallet, da blikkenslagere begyndte rullende jern i tynde plader, derefter dyppe jern plader i smeltet tin. I disse dage, blikkenslagere gammeldags Hvidblik, som af fortinnet jern kaldes i en bred vifte af husholdningernes fartøjer som spande, pander, candle forme, kantiner, lanterner, fyrsvamp kasser og kander. I dag behovet for sådanne emner som fyrsvamp kasser og candle forme er næsten ikke-eksisterende, og moderne, forbedrede materialer er til rådighed til at gøre mest grundlæggende husholdningsbrug fartøjer, dette efterlader tinware stykker forvist, for det meste til historiske reproduktioner af kaffekander, kopper, plader og Potter og pander.

Kaffe gryder

Længe begunstiget af campister for sin evne til at sidde i eller på et brand, er den klassiske tinware kaffe pot stadig populære i dag. Tinware kaffe gryder har ofte en wire håndtag eller kaution, således at du kan løfte dem af en metal krog fra en varm brand.

Kopper og tallerkener

Simpel sølv kopper med buet håndtag og grundlæggende kantede plader fremstilles og gentaget i dag i stil populær under den amerikanske borgerkrig æra. Disse stykker er enkle i stil, men uden tvivl funktionelle.

Gryder og pander

Ligesom tinware er kaffekander, tinware Potter og pander lavet til at modstå varme og direkte flammer af lejrbål. De Potter fås i dag er kopier af dem, der anvendes i dage gået, og omfatter gryderet potter ud over sådanne modeller som "bønne kedel," "corn kedlen", og en spand/krus kombination kendt som "mucket." Pander omfatter stegepander og "rod pander," som er en krydsning mellem en skål og en plade. Som du kan bruge de fleste af disse punkter i eller i nærheden af en brand, er de designet med bails således at du kan løfte dem ud af ilden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com