Hvordan at skrumpe forkrympet bomuld

December 12

Hvordan at skrumpe forkrympet bomuld

Forkrympet bomuld er så navngivet, fordi det er skrumpet af fabrikanten, således at det vil være passende fit for kunden. Det er så det er stadig wearable efter første vask. Men hvis du har strakt den materielle ud over tid, mistede nogle vægt eller simpelthen kunne ikke finde en beklædningsgenstand, der er lille nok, du kan stadig nødt til at skrumpe det en smule til at passe. Selv forkrympet bomuld kunne ændres uden at skulle gøre vanskelige ændringer.

Instruktioner

•Wash bomuld i en standard skive. Brug indstillingen hotteste muligt vand. Varmen er nøglen til faldende materialet. Istedet for benytter en vaskemaskine, kan du placere bomulden i en gryde, dæk med vand og bring i kog. Dette vil få vandet meget varmt og i den bedste betingelse for krympning. Overvåge omhyggeligt for at være sikker på, at tøjet ikke brænde.

•Sæt iblødsætning våd tøjet i en tørretumbler. Du kan let vride det ud, hvis det ønskes, men lade ikke det lufttørre. Drej tørretumbler til sin højeste varme indstilling. Tør i 30 til 40 minutter. For bedste resultat og maksimal svind, vaske og tørre alene.

•Vurdere den nye passer tøjet bomuld. Fordi bomulden er forkrympet, vil det sandsynligvis ikke krybe så meget som du ønsker i første forsøg. Du skal muligvis Gentag de forrige trin for at få retten pasform.

Tips & advarsler

  • Når du har nået dit ønskede pasform, maskine eller hånd vaskes i koldt vand for at undgå mere svind. Linje tør eller lå fladt i stedet for at placere det i en varme tørretumbler.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com