Forsamling processen med en rørskærer

December 12

Rør kuttere (også kendt som slange fræsere) er brugt til at skære igennem metal eller plast rør 1 1/2 inches i diameter, eller mindre. Hvis nedstrygere eller Håndsave sjældent fremstiller en straight eller burr-fri skære gennem røret, producerer rørskærers design både. Montage fræser rundt om røret og bruger det er en enkel proces med at skære rør derefter klar til at slutte sig til koblingen eller montering.

Rør kuttere har valser og en klinge

Rør kuttere er formet lidt ligesom en bogstavet C, med én kæbe har to små ruller, der passer til røret mod. En cirkulær dial den cutter styrehåndtaget strammer lille cirkulær klinge på kutteren 's andre kæbe ved siden af røret. Hvis arbejde lukkede rum, såsom eksisterende rør i væggen hulrum, er mindre rør kuttere tilgængelige, selv om de generelt skære rør 1 tommer i diameter, eller mindre.

Placer røret mellem de Cutter kæber

Hvile røret i kæberne af tubing ilder, mod de to ruller på en af kæberne. Drej skiven på de cutter håndtaget med uret, at stramme skærebladet til siden af røret. Stramme cutter kun til det punkt, det berører røret.

Rotere kutteren

Slå de cutter håndtag i hånden, så det hele cutter roterer omkring røret. Drej kutteren igen, for at fuldføre to rotationer. Bemærk at bladet har lavet en lille ridge langs kanten af røret, og at højderyggen er vinkelret på røret.

Ren Cutter af snavs

Efterspænde den skærebladet lidt, og gøre to flere rotationer omkring røret. Gentag proceduren to gange så mange gange som kræves til at skære helt igennem røret. Efter brug, rense cutter valser og blade med en klud til at befri dem for eventuelle rester, der kan have overført til dem fra den ydre mure af røret.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com