Citrus træer i AZ

September 16

Citrus træer i AZ

Citrus træer er følsomme for frost. I staten Arizona er citrus godt i den frostfri trekant dannet af Yuma, Tucson og Phoenix. Hvis du er heldig nok til at opholde sig i dette område, som ligger i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 9-11, plante en bred vifte af forskellige arter af orange, lemon, kumquat, grapefrugt og kalk til at sikre en bountiful forsyninger af friske citrus året rundt. Afhængigt af sorten, kan en moden citrus træ give op til 1000 lbs. af lækker frugt om året.

Orange, mandarin, Tangelos og Kumquat

Honeybell tangelos er en særlig favorit af Arizona gartnere. Den tætte, stedsegrønne busk forbliver kompakt i størrelse, når trimmet og vedligeholdes. Varmen i ørkenen øger den naturlige sukkerindhold af citrus, gør Arizona tangelos især søde og saftige.

Moro pelsiner præsentere en dybe rødlig-orange kød, tynd hud og sød smag. Pelsiner er fantastisk til saftpresning, frugtsalater eller spise lige ud af skallen.

Navle, Arizona søde og Valencia appelsiner vokse godt på varmen i Arizonas ørken. Citrus træer er stedsegrønne og blomstrer på forskellige tidspunkter i løbet af året. Den søde duft af orange blomster er mest intens på middags Hvornår ørkenen solen har varmet plantager.

Kumquats vokse godt det Arizona hvis læ fra den varme eftermiddagssolen. Kumquats er langsommere voksende end andre typer af citrus. Melwa kumquat er den sødeste kumquat sort dyrkes i Arizona.

Citron og Lime

Sorter af citroner vokset i Arizona omfatter Ponderosa, Lissabon og Eureka. Limettas, en citrusfrugter som følge af en krydsning mellem citroner og limefrugter, er også vokset i Arizona. Orangish-gul når den er moden, Millsweet forskellige limettas er især saftigt og har få frø. Selv om citroner og limefrugter er vokset i Arizona, de mere modtagelige for frost skader end appelsiner, tangeriner og grapefrugt.

Grapefrugt

Rio røde grapefrugter fra Arizona er markedsført i USA og internationalt. En yndet citrus på grund af sin enestående sød smag og forudsigelig kvalitet, Rio rød grapefrugt er anerkendt af dens intense rødlig-pink kød og skinnende dyb gul hud.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com