Grøntsager til at vokse Under fyrretræerne

December 13

Grøntsager til at vokse Under fyrretræerne

Vegetabilske Havegrebe sikrer din adgang til de friskeste produkter tilgængelige. En solrig baghave producerer grøntsager hele sæsonen igennem. Imidlertid kan selv folk med skyggefulde yards dækket af fyrretræer nyde glæderne af vegetabilske havearbejde. Skygge-elskende grøntsager kan trives og vokse sundt under fyrretræerne. Plantning din egen køkkenhave under pines skaber en bountiful afgrøde af friske, skygge-elskende grøntsager.

Bladgrøntsager

Grønne bladgrøntsager vokse godt i de køligere sæsoner, producere rigelige afgrøder selv i skyggen. Prøv plantning salat greens, salat, sennep greens, grønkål, collard greens, Swiss chard og spinat. Fuld skygge fra træet kan stunt vækst af de grønne bladgrøntsager, så et træ med adgang til lys skygge er at foretrække. Vand planterne regelmæssigt, da bladgrøntsager grønne grøntsager anses "tunge foderautomater," hvilket betyder at de kræver masser af vand og befrugtning, fordi de vokser så hurtigt.

Rodfrugter

Radiser, kartofler, gulerødder, roer og majroer falder ind under kategorien af rodfrugter. Disse grøntsager producere grønne blade på toppen, mens den spiselige del af planten er roden. Disse planter er også cool-vejr tolerant, skygge-elskende planter. Igen, fuld skygge kan stunt vækst af planten eller producere en mindre afgrøde, mens lys skygge er ideel til fremstilling af masser af grøntsager fra dine planter.

Hoved grøntsager

Grøntsager, der producerer hoveder, som broccoli, blomkål, rosenkål, kål og hoveder af salat vokse meget godt i skyggen af fyrretræer. Delvis skygge er bedst for væksten af disse planter. Ligesom bladgrøntsager er disse grøntsager tunge foderautomater der kræver masser af vand og gødning. Mens disse grøntsager foretrækker vokser i kølige sæsoner, de vokser pænt gennem varmere årstider når de plantes under fyrretræer, så du kan nyde din høst i længere perioder af tid.

Frugt og urter

Selvom disse anlæg ikke er grøntsager, de er ofte inkluderet i baghaven haver og producere velsmagende og nærende afgrøder. Skygge-elskende frugterne omfatter jordbær, stikkelsbær og ribs. Brombær og hindbær vokse i halvskygge, men producerer en mindre afgrøde end når de er vokset i lyset. Urter som persille, ingefær og citron balsam trives i skygge, producerer lige så stor en afgrøde, som de ville, når de dyrkes under andre omstændigheder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com