Min Impatiens blade vender gul

December 13

Min Impatiens blade vender gul

Impatiens er små, farvestrålende blomster, der kommer i en række forskellige nuancer og tilføje et attraktivt element til haven. Udover at gøre enhver landskabsdesign pop, bringe disse blomster gavnlige insekter til området. Hvis bladene af impatiens starter til gul, men skal blomsterne ekstra pleje at fortsætte blomstrende.

Miljøproblemer

Den voksende placering af impatiens spiller en stor rolle i hvor sunde planter er. Impatiens, der ikke får nok sollys råvarer svag, lys grøn eller gul efterlader fordi de ikke er i stand til photosynthesize korrekt. Selvom impatiens er tolerante over for nogle skygge, er direkte sollys i den tidlige del af dagen bedst. Middag eller eftermiddag sollys scorches bladene af impatiens, forvandler dem gul eller brun og beskadiger bladene.

Vand

Impatiens behovet for regelmæssig vanding; forsyne planterne med vand mindst en gang hver uge for at holde jorden omkring blomsterne fugtig. Undgå over mætte blomster, men da overskydende vand kvæler anlægget ved at fratage rødderne af ilt. En periode med tørke årsager impatiens blade bliver gule eller brune, men bladene bør kvikke op og bliver grøn, når de modtager vand igen og starte behandling næringsstoffer korrekt.

Skadedyr

Bladlus, mider og leafminers er alle skadedyr, at feed på impatiens og forårsage alvorlige skader på planter; som de skadedyr foder på blomsterne, bladene mister vigtige næringsstoffer og begynder at blive gule, som de er svækket. Nogle skadedyr insekter som bladlus bære sygdomme med dem, hvilket gør dem især truer med at impatiens. Anvende et pesticid til impatiens efter anvisningerne på emballagen, at dræbe skadedyr og holde blomster sunde.

Sygdomme

Impatiens er modtagelige for sygdomme som leaf spot og blys, som forårsager steder vises på bladene som en indledende tegn på infektion. Som sygdommen breder sig, bladene turn gule og maj ubehandlet falde hvis impatiens er venstre. Knivspids off hårdt ramt blade og anvende den nødvendige spray, såsom en fungicid eller anti-bakteriel spray til udryddelse af sygdommen, der skadelige for impatiens og deres blomster.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com