Hvordan man dyrker grøntsager kommercielt

December 13

Hvordan man dyrker grøntsager kommercielt

Hvis du er god til at dyrke grøntsager og altid har masser tilbage i løbet af sæsonen, kan du prøve at sælge dine grøntsager kommercielt. Dyrke grøntsager for profit er forskellig fra dyrke grøntsager til personlig brug, da produktet skal være rene, bug-fri og præsenteret i store nok mængder for at imponere detail shoppere eller grossister.

Instruktioner

•Forbered en forretningsplan, der præcist beskriver forventninger, marketing ideer, omkostninger til gødning og frø, skadedyr og ukrudt kontrol, udbytte forventninger per kvadratfod og udstyr udgifter. Du kan også finde en billig vending område i forhold til dets placering. Stærkt trafikerede områder er nødvendig, hvis du ikke har adgang til en lokal landmands marked. Hvis du bor i byen, kan du sælge direkte ud af din gård.

•MAP ud af haven område du vil bruge til produktion, ved at udpege hvilke grøntsager vil blive plantet og på hvilke tidspunkter af året. Husk, at afgrøder skal drejes på 2 - 3-års cyklusser. Du kan plante den samme grøntsag samme sted hvert år på grund af skadedyr og næringsstoffer udtynding. Definerende udbytte per kvadratfod for hvert vegetabilsk er vigtigt, så du kan se hvis hvert produkt er rentabel, så holde god poster.

•Build eller fremlægge en behandling område med adgang til rent rindende vand til at vaske blad grøntsager og forberede grøntsager til markedet. En behandling område, der er beskyttet mod kulde og regn vil gøre denne del af jobbet meget lettere.

•Pick grøntsager over flere dage og butik i køligere om nødvendigt, som der er ikke nok tid på markedsdage til at samle og bearbejde alt, fordi nogle markeder åbner tidligt.

•Kontrollér dit display område på markedet så attraktive som muligt. Tydeligt mærke priser og tilbyde gratis prøver af nogle råvarer såsom tomater eller meloner. Har masser af ændring tilgængelig for kunder. Kjole ren og pæn på markedsdage og gøre sikker på dine hænder og negle er ren som du vil vise og håndtering af en fødevare.

Tips & advarsler

  • En pålidelig levering køretøj, der beskytter dit produkt, såsom en varevogn, er nødvendigt at holde råvarer, friske og attraktive. Check med din stat USDA kontoret for eventuelle licenser, du måske nødt til at sælge grøntsager kommercielt. Nogle byer og landmandens markeder kan kræve en kreditorgebyret. En jord test vil lade dig vide, hvad ændringsforslag skal tilføjes til jord til dyrkning af succes. Kontakt din lokale county udvidelse office. Hvis sælger engros, være sikker på, at du kan levere kvaliteten og mængde nødvendige for engros før du nærmer dig købe afdeling i target virksomheden. Korrekt konservering ekstra råvarer i krukker med attraktive etiketter kan øge indkomst potentiale.
  • Bære ekstra ansvarsforsikring, hvis din gård er åbne for offentligheden, i tilfælde af madforgiftning eller en levering køretøj ulykke.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com