Hvordan du udskifter en Mortise lås med en cylindrisk lås

December 13

Mortise lås er navnet givet til de store, rektangulære låse, der passer ind i en rille, eller "mortise" i kanten af døren. Disse låse var almindelige ved årsskiftet af det tyvende århundrede og er stadig i brug i dag. Cylinderlås er den moderne standard. Det bedste eksempel på en cylinderlås er deadbolt på din hoveddør. Du bliver nødt til at udfylde den venstre ved mortise lock, før du fortsætter til at installere cylinderlås.

Instruktioner

At fjerne den gamle lås

•Tag skruer vedhæfter indersiden ansigt plade til kanten af døren samt plader på døren ansigter. Brug en skruetrækker til at fjerne alle skruer snarere end en boremaskine. Fjerne ansigt plader, nysgerrige dem op med en skruetrækker, hvis nødvendigt. Trække låsen af kant af døren.

•Measure dybde, bredde og højde af lås mortise. Brug en bordrundsav og spids til at skære en blok af træ til at udfylde den. Frakke blok med lim på alle flader, der vil blive indsat inde i døren, og skub det i. Søm gennem døren med en pin sømpistol og 1-tommer søm, et søm øverst og en nederst i blok til hold den, indtil limen hærder.

•Klap skabelonen papir, der fulgte med din lås over kanten af døren i en passende højde. Typisk Låserigel er installeret på 42 inches på center, men Juster det med lås bolt hul i døren jamb for nem installation.

Du installerer den nye lås

•Mark midten af hullerne til ansigt og kanten af døren, stikke en blyant gennem papir skabelonen til at oprette markeret. Bore gennem døren, centreret på mark, med en 2-1/8-inch hul saw ansigt. Lægge konstant pres, men ikke tvinge saven, gør det muligt at skære igennem anden siden at minimere opsplitning.

•Bore lås bolt hul på linje med midtermærke du lavede på kanten af døren med en 1-tommer pagaj bit. Bore igennem indtil du når den runde mortise hul du har lavet i døren ansigt.

•Center bolt krave plade omkring dette hul og spore omridset. Skær materiale fra omridset med en skarp træ mejsel til en dybde af 1/8-inch. Skub deadbolt afløse mekanisme på kanten af døren og installere de to montageskruer på væggen. Passer halvdele af låsetromle gennem hullerne i mekanismen og installere de to montageskruer på væggen inde i døren.

•Tag angriber plade fra døren jamb. Passer den nye deadbolt angriber plade på plads og installere de to montageskruer på væggen. Lukke døren og låse den til at teste. Justere angriber plade, som er nødvendig for en god pasform.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com