Hvordan kan jeg vide, hvis min appelsintræer er døde?

December 14

Hvordan kan jeg vide, hvis min appelsintræer er døde?

Appelsintræer er tropisk frugtplanter, der dyrkes i baghaven landskaber så godt som i frugtplantager til kommerciel produktion. De er temmelig sygdomsresistente, selv om de er mere modtagelige for døende i koldere temperaturer. I USA, orange træer er vokset mest i Florida, men også vises i Californien, Arizona, Louisiana, Texas, Alabama, Mississippi og Georgien, Ifølge Purdue University. Søger et par identifikation tegn har du appelsintræer, som du tror er død.

Instruktioner

•Wait til at undersøge træet indtil de varme sæson måneder, da dette er, når nogen vækst vil være synlige. Hvis du tror, den orange træ er døde i løbet af vinteren, fortsætte med omsorg for det indtil foråret Hvornår kan du lettere afgøre, om det er virkelig død.

•Look på lemmer af orange træ og se om det har nogen grønne blade. Hvis der er ingen grønne blade, er træ dødt. Men hvis du kan se grønne blade--selv om de er sparsom--derefter den orange træ kan være syg, men det er ikke helt død.

•Undersøg enderne af grene til bittesmå knopper, der er ca 1/4 tomme lang. I løbet af foråret bliver disse knopper grøn, som de forbereder sig til at åbne i bladene. Hvis du ikke kan se nogen knopper, eller hvis knopperne er sort eller brun, så den orange træ er død.

•Klippe fra en af de mindre grene--ved hjælp af en hånd så--ca 1 tommer fra hvor det fremgår af orange træstamme. Undersøge den indvendige træ af den gren, du skære for at se, om det er gul eller hvid og fugtigt at røre. Hvis træet er brune, sorte eller helt tør, så er den orange træ dødt.

•Undersøg jorden under træet for mere end én eller to brækkede lemmer og grene. Når et appelsintræ begynder at dø, grenene tørre ud og de knækker let.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com