Sten terrasse konstruktion

December 14

Sten terrasse konstruktion

En sten terrasse er en stilfuld, slidstærk og funktionel tilføjelse til din værftet. Selvom sten terrasse konstruktion er en udfordring, vil projektet tilføje værdi til dit hjem og give familie medlemmer og gæster en let vedligeholdt udendørs indsamling stedet hvor de kan grill, spise eller blot chatte.

At vælge sten

Sten er tilgængelig i en bred vifte af farver, størrelser og former. Fieldstones, som klipper tages fra jorden, når et stykke jord er ryddet, har en grovere finish end flad sten som skifer og bluestone. Købe lidt mere end du anslå, du skal bruge til terrassen. Hvis du køre kort og skal vende tilbage til forhandleren for flere sten, du kan opleve, at formen, er farve og størrelse på det nye udbud ikke ens sten du allerede har.

Udfordringer

Sten terrasse konstruktion kan være tidskrævende og fysisk vanskelige arbejde. I modsætning til mursten eller betonfliser, natursten varierer i tykkelse fra en halv tomme op til 1,5 inches. For at opbygge en sten terrasse med en flad overflade, skal du passe i bunden af hver sten i den sand base, tilføje eller fjerne sand, som du går. Sten er også tunge, hvilket betyder at du skal have et køretøj kan bære en betydelig belastning, gøre flere ture til afhente stenene eller få dem leveret. Også overveje din fysiske evne og hvor langt du vil nødt til at bære sten fra drop-off point til byggepladsen.

Planlægning af mønster

Besøg din sten forhandler for at få et groft skøn over størrelsen og formen af de sten, du vælger. Tegne din sten layout mønster på ternet papir ved hjælp af disse skøn for at regne ud hvor mange sten til orden. Dette vil også hjælpe dig med at visualisere den mest tiltalende arrangement af sten til din terrasse.

Byggemodning

Fjerne sod fra byggepladsen sten terrasse. Hvis området vil blive dækket, sprede en 4-tommer lag af komprimerede grus, så 2 eller 3 inches af sammenpresset sand. Hvis webstedet er udækkede, springe sandet og fastsætte et 6 - eller 7-tommer lag af grus for bedre afvanding. Skråne site fra huset og andre strukturer i din værftet. Finde en minimum 1-tommer drop for hver 8 fod af patio overflade.

Afslutte arbejdet

Efter du har monteret alle sten i sand eller grus, injektionsmørtel leddene med sand eller sten støv. Scatter fugning materialet over stenene, sprede det ind i leddene med en kost og tryk det på plads med en mason murske. På grund af forskelle mellem sten former og størrelser, vil nogle leddene kræve flere fugning end andre. Feje ekstra sand eller sten støvet af stenene og forsigtigt spray terrassen med vand.

Overvejelser

Sørg for at din sten terrasse byggeplads ikke blokere enhver dræning stier i din værftet. Stenene kan aflede vandet i uønskede områder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com