Hvordan man Plant røde Popcorn frø

December 14

Hvordan man Plant røde Popcorn frø

Popcorn er ikke det samme som sukkermajs, men en bred vifte af flint dyrkes af Meso-amerikanere. Der er mange farver af popcorn på markedet. Den røde sort er en lys farve på cob, der popper hvid. Der er Ruby Red eller Zea Mays sort til at vokse. Du kan tilberede røde popcorn lige ved cob, watch kernerne blæse op. Med hjemmedyrkede popcorn, kan du sørge for din popcorn har ingen pesticider eller kontakte herbicider.

Instruktioner

•Test jord i haven sengen i efteråret. Følg anvisningerne for at vurdere pH i jorden. Popcorn vokser bedst på 6.0. Optage kalk på sats pakken angiver for at forsøde jorden og hæve pH. Bland kalk i en dybde af 12 inches.

•Anvend en rorpind i foråret at opdele clods og fnug op af jorden, tilføje ilt. Bland 3 inches af kompost og 1 tomme af sand. Kompost vil øge fugt fastholdelse og tilføje ernæring, mens sandet vil tilføje kursus tekstur. Purdue Universitys hjemmeside siger popcorn trives bedst i medium-grove jord.

•SOW den røde popcorn frø i midten af maj. Tegne kort furer i jorden, der er 1 tomme dyb. Rækkerne skal være mindst 12 inches fra hinanden. Dette kan synes tæt, men bundter stilke holde hinanden op og bestøve nemt. Plante popcorn frø 1 tomme under overfladen. Dække dem let med snavs.

•Sæt frø i klynger eller klumper som alternativ plantning metode til rækkerne. Sætte frø i grupper af tre eller fire frø sået 6 til 8 inches fra hinanden. Hver klump bør være 4 fødder fra hinanden. Såningen dybden er stadig 1 tomme.

•Plant kommercielle popcorn ved hjælp af en såmaskine med en popcorn plade, der vil give afkald på frø på det korrekte beløb. Seeding sats er højere for popcorn end sukkermajs, fordi planterne er mindre.

•Kapacitet frø så jorden er våd 3 til 4 inches ned. Holde dem jævnt fugtig. Hakke omkring planterne for regelmæssigt at reducere ukrudt. Befrugte med en vegetabilsk gødning. Bruge en kornet organisk gødning og drys omkring planterne på den sats, der er angivet. Bland det i jorden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com