Hvordan man opbygger en BBQ spytte

December 15

Hvordan man opbygger en BBQ spytte

En grill Odde er alsidige, idet du kan stege en hel gris eller store bidder af kød. Kød langsom kokke over gløderne--afhængigt af størrelsen af hele dyret eller klumper, det kunne tage 12-15 timer. Være parat til at skiftes med dine venner, hvad angår kødet, som det kokke. Hvis du foretrækker at bruge en marinade i stedet for en gnide, du også har brug for nogen til at børste kød hver halve time eller deromkring.

Instruktioner

•Dig en pit 2 fødder dyb, 4 fod i dybden (front til tilbage) og så bred (på langs) som du foretrækker. En af rustfrit stål stænger skal passe i bredden af pit, plus 2 fødder i hver ende. Linje midt i pit med 2 inches af sand, forlader 1 fod på hver af langsiderne og 2 fødder på enderne af pit nøgne.

•Pound to 1-inch diameter rustfrit stål stænger 2 fødder ned i jorden i hver ende af pit. Stængerne skal danne et X. Den tværgående stang rides i toppen af X. vinkel stænger tættere til jorden for at gøre en lavere Odde. Jo større den vinkel, jo højere X er, og jo højere slukket ilden bliver dit kød.

•Line cementblokke langs jorden, mellem stængerne, opretter bunden af X. Blokkene bidrage til at støtte stængerne, så vægten af kødet ikke tvinge dem ned. Hvis du bygger spytte i blød jord, såsom sand eller løs lerjord, blokkene er nødvendig, men hvis du bygger spytte i tunge jord, som ler, blokkene er valgfrit, men anbefales.

•Build brand i pit, ud i sandet. Den nemmeste måde er at gøre fire bunker af kindling--en på hver side af pit. Tilføj vand-gennemblødt hickory træ (det bør være gennemblødt i mindst 24 timer) på bålet, foring træ hele vejen rundt omkredsen af sandet. Tillad træet at begynde at brænde godt.

•String kødet på tværs stangen. Lå tværs stangen i X understøtter. Klemme vice greb på hver ende af stangen. Drej spytte ved at skubbe vice greb.

Tips & advarsler

  • At holde ilden på kanterne af Odden, med sand i midten, forhindrer ilden fra flaring fra fedt dråber og brænde ikke mad.
  • Aldrig lade ilden uden opsyn. Gnister kunne starte en brand i nærliggende græs.
  • Bruge store grydelapper når at dreje landtange, som vice greb er hot.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com