Hjemmelavet trædesten uden brug af Cement

December 15

Hjemmelavet trædesten uden brug af Cement

Trædesten er placeret i haver som tørre områder til at gå på så godt som dekoration. Du kan øge skønhed af haven ved at skabe unikke trædesten, at inspirere dig og supplere din landskab. Der er ikke én fast måde at gøre trædesten; de kan være lavet af sten, cement, mursten, sand dejen eller noget robust at du kan gå på. Du kan gøre unikt, hjemmelavet trædesten uden cement eller dyre materialer. Sand-dejen trædesten er enkle at gøre, og kan males for at udtrykke din personlighed.

Instruktioner

•Mix sammen en kombination af en del hvid lim, to dele mel, to dele sand og to dele vand i en spand. Kombinere blandingen med en ske indtil dejen former. Tilføj mere mel eller vand for at gøre dejen sammenhængende.

•Spray en firkantet kage pan med madlavning spray. Hæld den sand dejen i kage gryde, og lad derefter sand dejen til tørre i tre dage.

•Hold pan på hovedet ned, og tryk forsigtigt på bunden af gryden til at fjerne den tørrede sand dejen. Brug en pensel til at male motiver eller mønstre trædesten med akrylmaling, hvis du ønsker.

•Velegnet trinbræt ved at anvende et klart træ finish på hele overfladen af trædesten med en pensel. Tillad træ finish til at tørre helt, før du placerer det springbræt i din have. Gentag processen for at gøre så mange trædesten som du har brug for.

Tips & advarsler

  • Vaseline kan bruges i stedet for madlavning spray.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com