Behandling for skala på et Citrus træ

December 16

Skjoldlus i stort tal kan være et problem for citrus træer, der kræver behandling. To hovedtyper af skalaer er pansrede skalaer, som er sort eller brun og omkring en ottendedel tomme lang; og blød skalaer, om to gange at størrelse med farve spænder fra mørk brun og tan til hvid.

Funktioner

Når først udklækket, skalaer kaldes webcrawlere og vil flytte omkring planten, så de er nemmere at spotte og dræbe på tidspunkt. De voksne kvindelige skalaer er svært at få øje på fordi de ikke bevæger sig og har ingen skelnes kropsdele. Voksne mænd er mindre end hunnerne og foder ikke.

Effekter

Tunge skala skadedyrsangreb skade citrus træer. Bladene visner, bliver gule og slip. Pansrede skalaer forårsage bark til at knække, og oprette pletter og misfarvede pletter på frugter og blade. De bløde skalaer udskiller en klæbrig substans kaldet honningdug, som forurener frugten og blade.

Behandling

Sveske væk inficeret blade, kviste, frugter og grene når angreb er lille. Bevare eller indføre en skala naturlige fjender, som omfatter lacewings, mider, snyltehvepse og biller. Spray træet med gartneri olie i sæsonen sovende, eller når unge skalaer er aktiv som en forebyggende foranstaltning. Anvende systemiske insekticider på jorden, når sprøjtning er ikke en mulighed.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com