Hvordan man bruger en Jointer tykkelseshøvl

December 16

Der er mange anvendelsesmuligheder for en jointer. Det bruges primært til at plane kanterne af bestyrelser, efter de er skåret med en sav. Trim tømrere bruge bærbare overfræsere at rydde op i kanterne og at indsnævre eller taper nævn, der skal passe stramt til Vinduer, vægge eller andre objekter. En jointer vil også skære en facet på kanten af et bord, som er nyttig, når du laver dør og vindue jambs.

Instruktioner

Opsætning

•Indstil jointer hegnet firkantet til tabellen. Dette gøres ved at placere en firkant på bordet og mod hegnet. De fleste overfræsere har en knap eller håndtag at justere. Løsne håndtaget, justere hegnet og stram håndtaget igen.

•Indstil dybden af snit ved at dreje ingsknap. Der kan være en knop, der låser den justerbar side af bordet og en anden knop, der viser for at indstille dybden af snittet. Højden på tabellen i-feed bestemmer dybden af snittet. De bør du nogensinde tage ud på én gang er omkring 1/16 tomme.

•Køre den et stykke træ gennem jointer på en måde, retning af kornet vinkler ned fra toppen til bunden af bestyrelsen. Hvis kornet er vendt eller vinklet opad, kunne vingen rive træ eller gøre en grov skåret. Kontrollere kanten af brættet med en firkantet at kontrollere, at hegnet er indstillet på en 90-graders vinkel til tabellen. Eventuelt justere dybden af snittet.

Gulvafhøvling træ

•Hold kanten af brættet fladt på bordet og stramt mod hegnet.

•Skub bestyrelsen i skære knive. Hold presset på brættet, så tabellen ud foder og kanten af brættet ophold i kontakt. Lille bestand, bruge en push stick eller skubbe pad til at holde dine hænder ud af fare. Løft din hånd, mens du flytter tæt på klingen, og forstå det igen lige forbi vingerne, når hænderne er ude af fare.

•Finish snit ved at holde bestyrelsen fladt mod tabellen ud feed. Vær forsigtig her. Vægten af bestyrelsen kan løfte den bagerste ende off skære knive, forårsager ophoer ujævn.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com