Sådan fjerner grønne pletter fra en træterrasse

December 16

Grønne pletter på et dæk er sandsynligvis forårsaget af mug, skimmel eller alger. Disse grønne pletter er et fælles resultat af det dæk konstant eksponering for vejr elementer. Det er vigtigt at rense dæk pletter for at holde træet i god stand og bevare det generelle udseende af dækket. Målrette de grønne pletter på dækket eller rense hele dæk på én gang med dette rensemetode. Ved at følge trinene korrekt, kan du med held fjerner grønne pletter fra et dæk og forny sit udseende.

Instruktioner

•Tag elementer, der sidder på dækket. Fjerne møbler, grill eller andre elementer, der kan forstyrre den rensning oparbejde. Feje dæk med en kost til at fjerne snavs og debris.

•Mix en opløsning af ilt blegemiddel og varmt vand i en stor spand. Ilt blegemiddel er en øko-venlig renset, at ikke vil beskadige træet eller skade det omkringliggende landskab. Typisk, skal du bruge mellem 4 og 6 ounce af ilt blegemiddel per gallon af vand. Den nøjagtige måling af ilt blegemiddel varierer afhængigt af koncentrationen af det aktive stof i det færdige produkt. Den aktive ingrediens i ilt blegemiddel er natrium percarbonate. Den mere natrium percarbonate i produktet, jo højere koncentration. Henvise til pakningens etiket for specifikke blanding instruktioner. Lad ilt blegemiddel blandingen hvile i ca 5 minutter før rengøring.

•Pour en liberal beløb af rengøringsmiddel direkte på dæk, arbejder en sektion ad gangen. Ilt blegemiddel blandingen vil begynde at skum som det anvendes på træ. Tillad ilt blegemiddel blandingen til at suge på dækket i 10 til 15 minutter for maksimal rengøring fordel.

•Scrub dæk med et krat pensel. Bruge en langstilkede krat pensel for store dæk til at dække flere område på én gang. Ilt blegemiddel fungerer på sine egne så kun en lys skrubbe er nødvendige.

•Pour nogle af ilt blegemiddel blandingen til en pumpe-stil haven sprøjten til rensning af hoveder skinner så godt. Spray håndtagene generøst med blandingen og lad det trække i 10-15 minutter. Skrub skinner med en Toiletbørste eller en af lignende størrelse til at fjerne pletter.

•Rinse rengøringsmiddel fra dæk og rails ved hjælp af en haveslange.

Tips & advarsler

  • Ren hele bunken med ilt blegemiddel i stedet bare målretning pletter. Dette vil give dækket en selv udseende.
  • Beskytte dine øjne og tøj og følg producentens anvisninger ved brug af rengøringsmidler.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com