Erstatte et badekar tud

December 16

Badekar tude kommer typisk i to grundlæggende stilarter: skrue på og sæt monteret. Bestemme hvilken stil du arbejder med, og indsamling af de nødvendige værktøjer vil være det første grundlæggende trin til at installere en ny badekar tud. Materialer nødvendigt omfatte en balje tud, pipe sammensatte, silikone caulk, skruetrækker og en vand pumpe tænger.

Frakobling

Frakobling en gammel tud er nemmeste hvis du arbejder med en gevindtap. Stilleskruer kan være nemmere at justere end den gevind form. Først kigger nedenunder tud til at se, om der er en gevindtap. Hvis ja, Fjern gevindtap og dias gamle tuden. Hvis ikke, en rørtang kan være nødvendigt at skrue tuden. Sørg for at arbejde langsomt, vride for hårdt vil resultere i bøjning tud brystvorten. Anvend rør sammensatte til brystvorten tråde.

Installation

Det sidste trin er installationen af nye tuden. Begynder ved at skubbe nye tuden over røret. Skub indtil tuden er lun med væggen. Hvis der er en gevindtap, stramme den. Hvis røret er gevind, stram ved at dreje tuden, indtil det er sikker. Hvis yderligere stramning er påkrævet, bruge vand pumpe tænger. Afslut ved at fylde hullet omkring tuden med silikone caulk.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com