Hvordan at finde spiselige hasselnødder i naturen

December 16

Hvordan at finde spiselige hasselnødder i naturen

Vilde hasselnødder er helt spiseligt, selv om du bør aldrig spise fødevarer i naturen, medmindre du er helt sikker på hvad du har indsamlet. Vilde nødder er ikke giftig, men visse nødder, såsom agern, smag bitter på grund af tanniner. Nordamerika har 2 typer af hasselnødder fælles til forskellige regioner, hver med sit eget sæt af særlige karakteristika. At vide, hvordan at finde og identificere spiselige hasselnødder i naturen vil hjælpe dig undgå indsamling de forkerte planter og eventuelt at blive syg.

Instruktioner

Corylus Americana Walter

•Locate naturlige habitat af Corylus Americana, også kendt som den amerikanske hasselnød eller amerikanske filbert. Du vil finde amerikanske hasselnødder langs de østlige regioner i USA og Canada fra marts til September. Søg og samle spiselige hasselnødder i skyggefulde skovbevoksede områder langs grænserne i skove, ved siden af vandløb og i åbne marker og enge.

•IDENTIFY egenskaber. En flerårig busk fra familien birch, den vilde amerikanske hasselnød vokser overalt fra 3 til 10 fod, med foråret blomstrer med hvide blomster og modne frugt modning i efteråret. Check størrelsen og formen af bladene. Amerikanske hasselnødder producerer moderat størrelse, hjerte-formede blade med rødt hår og spidse tips. På undersiden er lysere end topsides af hvert blad.

•Undersøg nøddeskal og nutmeat. Frugt, eller nutmeat, er inde i en tynd, brun shell, der er glat på touch og ca 1 til 2 inches i størrelse. Knæk den tynd shell åbne med en nøddeknækker eller i nærheden af sten, og skrælle en tynd, papery lag for at afsløre den lidt oval, lysebrunt nutmeat.

Næb-hassel Marsh

•Locate naturlige habitat af næb-hassel, almindeligvis kendt som den beaked hasselnød. Du vil finde disse på tværs af de nordlige regioner i de Forenede Stater og de sydlige regioner i Canada fra foråret gennem efteråret. Corylus hassel var. californica, en variant af næb-hassel, er beliggende langs vestkysten af USA og British Columbia, Canada. Søg og samle edibles i skovområder, krat og kanterne af skovene og vandløb langs østkysten. I vest vokser spiselige hasselnødder sammen med vandløb og stenede skråninger i kystnære bjergområderne.

•IDENTIFY egenskaber. En flerårig busk eller træ fra familien birch, den vilde beaked hasselnød vokser overalt fra 3 til 15 fod, med foråret blomstrer med gule blomster og frugt modning til modenhed i efteråret. Check størrelsen og formen af bladene. Beaked hasselnødder producere store, hjerteformede blade med fligede, savtakket tips undertiden dækket med glandulær hår. Høj, hængende stængler, kendt som rakler, udvikle i klynger i efteråret, så blomstrer det følgende forår.

•Undersøg nøddeskal og nutmeat. Frugt, eller nutmeat, er ca 1 inch i størrelse, beliggende inde i en skallerne, dannet af 2 blade med en rørformet næb fremspringende på spidsen. Fjern møtrikken fra skallerne, og knæk den yderstof med en nøddeknækker eller i nærheden af sten til at afsløre den brune, agern-lignende nutmeat inde. Nutmeat er mørt med en røget smag.

Tips & advarsler

  • Beskytte dine hænder fra avner af iført handsker mens indsamling vilde hasselnødder.
  • Undgå indsamling af spiselige hasselnødder vokser i nærheden af vejsider, parkeringspladser eller forstyrret miljømæssige områder. Vælg fjernplaceringer fra industrielle giftstoffer og kemisk forurening.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com